Pyykkitelineetön osallistuu haasteeseen

Bättre liv

Ihmettelin jo kuinka tähän pyykkitelinehaasteeseen voi osallistua kun se ainoa jäljellä oleva pyykkitelinekin luuhaa kaapissa valmiina hyppäämään päälle ovea avattaessa. Mutta hei, joku muukin kuivausrummullinen oli jo ehtinyt osallistua haasteeseen ja mattimyöhäisenä mammana päätin hypätä kyytiin vielä tänään! Pyykkirumba pyörii kovimmillaan yleensä juuri viikonloppuisin, mutta nyt vielä enemmän kuin normaalisti sillä pestävänä oli muutaman päivän reissun vaatteet, kasa ystävältä saatuja vauvanvaatteita, muutama juuri ostettu sekä loput isompien kokojen pesemättömät vauvanvaatteet. Niin ja oli siellä meidän isojenkin ihmisten vaatteita ne normaalit tumma ja vaalea nelikymppinen koneellinen pestävänä..

Meillä siis pyykit työnnetään koneesta suoran kuivausrumpuun, melkein kaikki menee surutta sinne, lukuunottamatta ihan nounouta kuten elastaania kovasti sisältäviä vaatteita tai villaa. Loput löytyykin täältä roikkumasta:

Kylppäristä siis löytyy myös kuivauspatteri, mihin on laitettu myös muutama koukku roikkumaan. Sieltä löytyi tänään ah niin kauniissa asetelmissaan pari AIO-kestovaippaa, imetysliivit, kuolaliina sekä jo pieneksi jäänyt toppapuku. Kuolaliina itseasiassa on seassa vaan kuivumassa kuolasta..

Ja jotta kuivaustelineettömän perheen sisustus ei olisi epätäydellinen, sitä koristaa täpötäysi pyykkikorillinen puhtaita ja kuivia vaatteita. Yksi koneellinen voi hyvinkin olla vielä koneessa (sieltähän voi suoraan noukkia niitä vaatteita tosi kätevästi..), yksi luuhata pyykkikorissa ja toinen olla kumottuna sängylle tai tasolle odottamaan viikkausta. Ja näitä kaikkia kasoja siis kammoan yli kaiken. Samoin kuin tiskikasoja, lehtikasoja ja muitakin tavaroiden pinoja joita tavallisen talliaisen kotiin siunaantuu tuon tuosta. Ja ai että sitä päivää (usein sunnuntaita) kun kaikki nuo kasat on hoidettu pois päiväjärjestyksestä ja uusi viikko voi taas alkaa puhtaalta pöydältä, lattialta, sängyltä ja tyhjillä pyykkikoreilla, kuivausrummulla ja kuivauspatterilla!

Melkein jo sanoin ihanaa pyykkisunnuntaita kaikille, mutta tällä oudolla miehen talvilomaviikolla päivät ovat niin sekaisin, että meillähän on vielä yksi vapaapäivä edessä! Ehkä siis jätetään suosiolla huomiselle näiden kasojen viikkaaminen ja pistetään uutta koneellista pyörimään..

<3 Eerika & Epeliina (huomenna 3kk!)

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Mä inhoon kanssa sitä puhtaan pyykin viikkausta ja takas laatikoihin roudausta. :D 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.