Raskauden jälkeinen aika ja haaveet

Bättre liv

Jos nyt ei puhuta lainkaan vauvavauvavauvasta, nii mistä haaveilen kun ajattelen tuota mystistä tulevaa raskauden jälkeistä aikaa?

Joogasta! Ehkä aluksi äiti-vauvajoogaa, sen jälkeen astangan alkeistuntien kautta Yin-joogaan sekä sielun täydeltä Flow-joogaa, kaupan päälle vielä ilmajoogaa ja kaikkea mitä sydän halajaa! Ihania energisoivia ja juurruttavia tunteja upeiden ohjaajien johdolla, kanssajoogien energisoivassa seurassa, rakkaalla joogamatolla ihanissa joogavaatteissa. Hiljalleen oman kropan palautuessa ihania hetkiä valossa <3

Hyvästä viinistä ja lasillisesta portviiniä pakkaspäivänä.

Jouluisesta graavilohesta ja -siiasta sekä tietenkin sushista joka maulla!

Vihkisormuksen laittamisesta takaisin sormeeni, jotka ovat nyt nivelistä kipeät ja turvonnneet.

Vaatteiden pukemisesta helposti päälleni, omien vaatteideni, ihan minkä vaan vaatteiden mitä päälleni kaapista halajan!

Ulkoilusta, pitkistä kävelyistä, seisomisesta vaikkapa yhdellä jalalla, juoksuaskelista, hyppimisestä ja pomppimisesta!

Oikeastihan haluaisin vain elää lähes ikuisesti keskiraskautta, mutta kerta se ei ole mahdollista ja aika hiipii vääjäämättä eteenpäin, pyrin uskomaan että synnytyksestäkin voi palautua ja alkuaikojen jälkeen alkaa vauvaelämäkin asettua uomiinsa ja antaa äidillekin mahdollisuuden keskittyä elämän ihaniin pieniin asioihin (muihinkin kuin siihen ilmiselvään!) :)

Loads of love <3 Eerika & Epeliina (rv 37+1)

peeäs. Kuka kävi tänään 90 minuuttisessa raskaushieronnassa, ihanalla lounaalla sekä vauvatarvikekaupassa, kuka?!? :) Ja kuka on sen jälkeen makoillut naattina koko illan, kuka? Tai taisipa meitä olla siellä kaksi <3

Kuvat: Pinterest - tuo haaveilijoiden paratiisi

Kommentit

sylissä

Ihanaa kun joku muukin haaveilee viinistä. Itse haaveilen myös hyvistä olusista. Itsestäni tuntuu vähän huonolta haikailla alkoholin perään mutta kai se on ihan normaalia kuitenkin. :) Ja onko ihmekään kun on tottunut siihen että moneen tilanteeseen "kuuluu" vaikkapa viinilasillinen.

Eerika
Bättre liv

Sama asiahan se on kuin haaveilla sushista, itselleni hyvä viini on ainakin nautinto, osa annoskokonaisuutta. Ja voi että kun vasta tajusin, että Portviinikin on olemassa, olin aidosti sen unohtanut! Ja entäs kylmä hyvä olut saunan jälkeen tai kuumana päivänä? Elämän pieniä nautintoja! Se, että niissä on alkoholia, ei tarkoita heti rappiota ja turmiota eikös :) Eli hyvää haaveilua!

sylissä

Oot kyllä niin oikeassa :)

Blueberrymommy

Komppaan jälleen, lähes joka kohtaa. Varsinkin tuo vaatehaave... Vois taas katsella vaatekaupoissa muutakin kuin niitä telttoja tai vauvanvaatteita ja omat takit, rintsikat ja alushousut sopisi taas. Mut hei, ei siihen enää kauaa mene ;) Onnea täysiaikaisuudesta! 

Eerika
Bättre liv

Niiden omien rintsikoiden suhteen saanee hetken aikaa vielä odotella kun maito nousee.. ;) Mutta what, että oma takki menisi kiinni asti?!? :D Kyllä senkin aika pian tulee!

Blueberrymommy

No se! Rintsikat on ehkä se viimeinen, joiden sopimista joutuu (tai no saa, ei rintojen suurentuminen sinänsä hirveesti haittaa :D) odottamaan pisimpään. Imetysliivit vaan ei oo niin hehkeet monen sentin levyisine olkaimineen, että vähän on jo ikävä niitä omia vanhoja...

Joo ja täällä on siirrytty miehen laskettelutakkiin, se on ainoa joka menee kiinni asti. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kannattaa henkisesti varautua, onneksi kaikille ei käy niin. Että, vaikka palautuisikin ns normaaliin mittoihin, niin ei ne vanhat vaatteet kuitenkaan kaikilta osin enään istu. Jotenkin joiltakin osin kropan malli voi hiukan muuttua pysyvästi. Ja toiset joutuvat laittamaan pois kaikki ennen raskautta omistamansa kengät. Tuli aika kalliiksi uusia koko kenkävarasto (ja se on edelleen suppeampi kuin vanha).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.