Raskausajan joogaa videolta

Bättre liv

Tämän illan kohokohtana oli Katy Appletonin vetämä joogatreeni, Youtuben kautta tottakai! Kannattaa siis ehdottomasti ostaa uusi treenitoppi ja kokeilla sitä joogahousujen kanssa sillä avot, siitä nousee joogakuume! Meitsin hassut varpaat sanoo namaste ja lähettää kaikki halukkaat raskausjoogan tielle.. postaukseni mukana on 5 x 10 minuutin treeni jotka hotkaisin kaikki kerralla (kuka on tottunut 1,5 tunnin joogaamiseen?). Rentoa kroppaa avaavaa joogaa, ei (mielestäni) mitään liian raskasta tai vaikeaa ensikertalaisellekaan. Pieninä esteinä matkallani olivat vieressä nukkuva koira, takana painoja nosteleva mies ja hänelle palloja tuova nuorempi koira.. jooga ja loppurentoutus olivat häiriöistä huolimatta aikasta kivaa! Ja kesken joogailun, videota seuraavaan vaihtaessani, pieni taisi joogata hieman mukana! Tuntui että hetkinen ja sitten se olikin jo ohi, ihana joogavauva! Ties minkä asanan se teki <3

Namaste <3 Eerika & Pikku-Epeli (rv 18+1)

Kommentit

Tahiti

Olin pohtinutkin jo raskausajanjoogaan menoa mutta ehkä näillä videoilla pääsee vähän joogan makuun ja tietää tykkääkö vai ei, kiitos postauksesta siis! :)

Eerika
Bättre liv

Jes! Hyvä jos löytyy iloa myös muille :) Mulla alkaa raskausajan joogakurssi parin viikon päästä, hyvä vähän päästä makuun kun olen jotenkin saanut jätettyä rakkaan harrastuksen pois kuvioista liian pitkäksi aikaa. Tosin yleensä tulee tehtyä rankempaa hikivaluujalihaksetkinkehittyy-joogaa, mutta nyt tuntui aivan ihanalta tämä rauhallisempi joogailu! Masukin kun on jo hieman tiellä ja olen kaikin puolin rauhoittanut tahtia <3

Nintin (Ei varmistettu)

Hei, kiitos vinkistä! Eilen testailin ja ihan hyvältä vaikutti. Itselläkin on jonkin verran astangaa taustalla, mutta ei ole tullut muutamaan vuoteen käytyä. Tänään ajattelin mennä kuntosalille etsimään kadonneita lihaksia. Pahoinvointi on viimein helpottanut sen verran, että olen uskaltautunut muutaman kerran jumpallekin. Vatsalihakset tuntuvat kyllä tosi hassuilta, jotenkin ihan väärässä paikassa asuvat. Eipä niitä kyllä liiemmin kai pitäisi enää treenaillakaan. Terkkuja mun masusta Pikku-Epelille! Täälläkin tuntuu beibe aika notkeasti pyörivän jo. Rakenneultraan olisi vielä 1,5 viikkoa. Jännittää hurjasti ja aika kuluu jotenkin todella hitaasti.

T. Nintin ja Minijoogi 19+1

Eerika
Bättre liv

Uuu, reipasta! Vähänkö on ollut vaikeaa repiä itseään tekemään mitään liikunnallista, raskaus on selkeästi rauhoittanut tahtiani välillä liikaakin kun alun väsymyksen, huonovointisuuden ja varovaisuuden vuoksi normaali rytmi katkesi. Fyssari sanoi, että perinteisiä vatsalihasliikkeitä (päällimmäiset vatsalihakset) ei pidemmällä raskaudessa kannattaisi enää tehdä, mutta syviä vatsalihaksia saa kyllä harjoittaa loppuun saakka. Jooga olisi siinä mielessä tosi hyvä laji kunhan jaksaisi tehdä :) 

Harvoin tunnen pienen ja silloinkin hieman epäröin että mikähän tämäkin tunne oli ;) Niitä voimakkaampia tuntemuksia odotellessa! Täällä on vielä 2 viikkoa ja yksi päivä ultraan.. hieman odotellaan siis täälläkin. Terkkuja myös sinne bebelle ja hyviä kuperkeikkoja kun vielä mahtuu hyvin pyörimään! Perässä tullaan rv 18+4 :)

Lilleri78
Tuttitango

Jes, vihdoin tuli tehtyä näitä, maanantaisen livetunnin innostamana :) Tein ekat kaksi jaksoa ja loput jäi sitten toisille päiville. Tulipa hyvä mieli!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.