Raskausviikonlopusta kohti ultraa

Bättre liv

Sisustusbongailua Mokossa, ihanat tuolit! (Maksoi vaan himpun alle tonnin kappale.. hups)

Ready or not, huomenna on varhaisultra! Tämä aika se vaan etenee hirvittävää vauhtia. Huominen päivä siis on vähän nysä kun karkaan töistä kohti ultraa. Tiistaiaamuna tiedossa on vielä ensimmäinen neuvola. Mies tulee mukaan ultraan, mutta jättää neuvolan väliin kun oli viime raskauden ensimmäisellä käynnillä eikä siinä hirveästi mitään ollut. Syödään terveellisesti, liikutaan eikä juoda liikaa, juujuu. Viikonloppu on kyllä mennyt raskauksien ympäröimänä. Näin ystävääni pitkästä aikaa brunssin merkeissä kun hän oli täällä päin käymässä ja avot mikä masu! Heille on tulossa toinen lapsi keväällä. Kierreltiin putiikkeja ja juteltiin. Mölyt pidin kuitenkin mahassani omasta raskaudestani, ehkä sitten kun seuraavan kerran tavataan, jos kaikki vaan menee hyvin. 

Katselin sisustusta ja vaunuja.. Brio Go alkaa myös näyttää jotenkin hyvältä silmään, erityisesti valkoisella rungolla ja mustalla kankaalla voisi kelvata.. 

Tänään ehdittiin vielä miehen kanssa vähän jouluisille ostoksille ja sitten pikapikaa kotiin torttujen paistoon. Serkkuni tuli miehensä kanssa käymään ja avot mikä masu! Heille siis syntyy pikkuinen helmikuun alussa. Ja taas pidin mölyt mahassani! Mennään sitten katsomaan niiden pikkuista ja toivottavasti avot, minullakin on silloin jo alkava masu? Aika menee kyllä ihan mahdotonta vauhtia! Kohtahan on jo Joulu! Mennään Itsenäisyyspäivänviikonloppuna kotiseudulleni käymään, joten sinne menevät lahjat pitäisi olla jo hankittuna. Oho! Eli viimetinkaostoksia tai jälkikäteistoimituksia olisi tiedossa. Sitä seuraavakin viikko on taas täynnä touhua ja tohinaa. Ettei tässä ehdi päiviä laskea kun ne vaan etenee. Rv 7+3 tänään tai jotain sinne päin, huomenna selviää lisää. Tajuankohan työpäivän tohinassa jo alkaa jännittämään? 

Ihanaa viikkoa ja kauniita talvipäiviä <3 Eerika

Share

Kommentit

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Ihanaa viikkoa ja ultraa sullekin <3

Uusia avauksia

Jännää, ultraan! Tsemppiä sinne :)

Eerika
Bättre liv

Ihanaa, kiitos! Kuten arvelin, ehtii tässä työpäivän tohinan keskelläkin jo vähän jännittämään! Pari tuntia enää..  Uutisia seuraa kun päästään kotiin, toivottavasti hyviä sellaisia :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.