Rento päivä ja kyselyikä brunsseista, kesästä ja Köpiksestä

Bättre liv

Jotkut päivät vaan tuntuvat kolme kertaa pidemmältä kuin toiset, hyvällä tavalla! Tässä päivässä tuntuu riittävän tunteja moneen. Vietin aamupäivän tunnit jooga-kurssilla saaden asanani ojennukseen ja puristaen viimeisetkin energianhippuset kehostani. Kotona minut ravittiin ihanalla ruoalla ja jatkoin lepäämällä viltin alla sohvalla lipitellen kannullisen jasmiini-teetä. 

Koirat nukkuivat ihan minussa kiinni ja lueskelin Köpiksen opasta niin kirjana, padista kun kännykästäkin, samalla tehden muistiinpanoja. Vielä ehdin käydä hieman astangan tekniikkaa läpi ennen huomisaamuista harjoitusta ja ehkä alleviivailla hieman ihanaa kesätekemistä saamastani Helsinki-oppaasta! 

Ihanaa kun aurinko paistaa. Jo sisällä istuessa se tekee ihmeitä talven tainnuttamalle ihmismielelle! 

Ennen illan sinistä hetkeä nautittiin koiran kanssa leppoisasta kävelystä auringon paistaessa matalalta vielä lämmittäen maisemaa. Lumen pinta ratisi jalkojen alla kun juostiin jään yli oikasten. Sisälle tullessa pipon alla oli jo hiki, pistettiin pesukone pyörimään ja kömmittiin takaisin sohvalle viltin alle katselemaan ikkunasta taivaalle syvenevää sineä ja haaveilemaan tulevista päivistä ja matkoista.

Siksi kysynkin:

1. Mikä on Helsingin paras brunssipaikka?

2. Missä ovat Köpiksen parhaat sisustusputiikit?

3. Mikä on Köpiksen paras näköalapaikka?

4. Ihanin illallismuistosi?

5. Kuvaile ihana kesähetki, mitä näet, kuulet, maistat, haistat, tunnet ja koet?

Hautaudun tänne kirjojen ja tekniikan pariin ilman huolen häivää. Ja kipaisen jääkaapille kun nälkä taas alkaa kurnimaan. Ja toivon ihania vastauksia kun päästään fiilistelemään elämän ihania asioita!
 
 
Ihanaa <3 Eerika, sohva, uniset koirat, viltti, kirjakasa ja tekniikan vallankumous.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi Eerika!

Nyt on ihan pakko kommentoida, kun just viime yönä palauduin Köpiksestä :)

Parhaan näköalan varmaan löytää Rundetårnin huipulta, mutta suosittelen lämpimästi tavaratalo Illumin kattoterassia etenkin aurinkoisena päivänä. Illumin sisustusosasto on myös todella mielenkiintoinen ja ihan vieressä on Illums Bolighus missä kannattaa ehdotomasti käydä. Hieman pienempiä putiikkeja löytyy pitkin kaupunkia, mm. Bredgaden ja Store Kongensgaden varrella.

Suosittelen lisäämään lukemistoon Lonely Planetin Copenhagen Encounterin, näppärä ja laaja kaupunkiopas! :) Omani olen ostanut ihan Suomalaisesta Kirjakaupasta.

Ihanaa kevättä toivottaa Susanna

Eerika
Bättre liv

Ihanaa, kiitos Susanna! Vaikka Pääsiäisen aikaan kaupat ovat auki vain lauantaina, ajattelin tehdä siitä päivästä aikamoisen sisustusputiikkien kiertelypäivän! Ihaninta on, että me ollaan miehen kanssa tästä ihan samaa mieltä :) Katsoin myös, että City Hall Tower näytti hyvälle näköalapaikalle. Pitää varmaan valkata vain yksi näköalatorni, ettei jalat mene ihan hapoille ;) http://www.visitcopenhagen.com/see-and-do/copenhagen-from-above

Pitääkin tsekata tuo Lonely Planet, ostaisko ihan vai löytyiskö kaverilta/kirjastosta lainaan. Kiitos vinkistä!

Jokohan Köpiksessä kadut olis sulat pyöräilylle?

Vierailija Susanna (Ei varmistettu)

Oi kuulostaa ihanalta! Lähtekäähän sitten ajoissa liikenteeseen, suurin osa kaupoista sulkee ovensa jo klo 16 lauantaisin.

Kaikki kadut olivat muistaakseni sulana, ja ainakin paikalliset polkivat jo hurjaa vauhtia :)

Ravintola-vinkkinä voisin muuten mainita Wagamaman, löytyy sieltä Tivolin pohjoispäädystä tai oikeammin siltä kadulta mikä rajaa Tivolin pohjoispäädyn (Tivoli on vielä kiinni). Me käytiin siellä vaan kahvilla ja kakulla (suklaa-wasabi-fugde-cake, nam!) mutta ruokalista oli melkoista Eurooppa-Aasia fuusiota.

Nauttikaa Köpiksestä, toisistanne ja elämästä!

Niin ja sinne Illumin kattoterassille pääsee hissillä ;) ja Illum on lauantaina vielä illallakin auki!

Eerika
Bättre liv

Oi, olinkin suunnitellut hyökkääväni ensiksi pikkuputiikkeihin ja lopuksi tavarataloihin. Tsekkasin et ne isot on sentäs vähän myöhempään auki. Ja jee, tahtoo pyöräillä pitkin Köpistä! Pitänee ottaa kuitenkin pipo ja hanskat mukaan :) 

Wagamam, kuulostaa just meidän paikalta, käydään kurkkimassa jos nälkä siellä suunnalla yllättää. Ja höh et Tivoli on vielä kiinni! Oltais haluttu nähdä se paikka illalla valaistuna. Oh, ja Illumin kattoterassikin :) 

Jee, en malta odottaa. Kiitos!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.