"Shanti, shanti, shanti" (rv 8+1)

Bättre liv

"Tunteesi voivat ailahdella nopeasti ja olla niin voimakkaita ja yllättäviä, että ne tuntuvat jopa pelottavilta. Ei ole tavatonta kuulla naisten kertovan, että he eivät ole tuntea itseään. Ilo ja odotus voi muuttua peloiksi, huolestumiseksi ja vihaksi silmänräpäyksessä." Lainaus vau.fi:stä

Voihan itkuraivari sentään. Viikonloppuna meinasin saada hepulin aina kun epäonnistuin frisbeen heitossa, keilaamisessa, milloin missäkin lajissa. Pauhasin kavereille, kuinka voinkin epäonnistua näin pahasti! Vaikka kuinka yritin rentoutua ja antaa olla, hetken päästä hermostuin taas pahemmin kuin koskaan. Tarvitsin useammin ruokaa, enemmän tauko ja ja lepoa kuin muut. Tunsin oloni todella hankalaksi tapaukseksi! Ehkä ei pitäisi yrittää olla enää normaali ihminen vaan sopeutua siihen, etten pysty ihan kaikkeen siihen mihin aiemmin pystyin? En tiedä uskallanko mennä ihmisten ilmoille ennen kuin nämä mielialanheittelyt rauhottuvat, en vaan pysty pitämään sitä kiukkua sisälläni edes kaveriseurassa.

Sitä tuntee olonsa todella yksinäiseksi kaiken tämän kanssa. Tunteet menevät vuoristorataa, eikä jotenkin vaan kiinnosta jutella niitä näitä kun mielessä pyörii vain raskaus. Kukaan ei tunnu ymmärtävän, suurin osa ei edes tiedä. Tämä on niin outo matka. 

Kaiken lisäksi auto hajosi menomatkalla, odotimme helteisessä autossa ilman vettä kahden koiran kanssa hinausautoa. Lopulta saatiin auto hinattua ja vuokra-auto alle ja mökille. Odotellaan alkuviikosta huollon tuomiota, että mitä nyt meni ja paljonko jo pelkät varaosat maksaa. Toivottavasti ei mene mun säästöistä, kaikki raha kun olisi tyypin kanssa tarpeeen. Aletaan nyt katsoa jotain muuta autoa, ettei tämän kanssa tulisi lisää yllätyksiä. Ei muutakun mallailemaan potentiaalisiin autoihin vaunuja ja koirien häkkejä, turvaistuinta ja viikonloppureissujen kasseja.


Shanti, Santhi or Shanthi (from Sanskrit शान्तिः śāntiḥ) means peace, rest, calmness, tranquility, or bliss. / Wikipedia

Onneksi maanantain jälkeen tulee tiistaiaamu ja neuvola. Vaikka pelkäänkin verinäytteitä, olen intona siitä että tästä tulee hiljalleen todellista! Tyyppi on jo ihan rakas, vaikken saisi sitä vielä ajatella. Ei sille vaan voi minkään, rakas se on joka tapauksessa. Meidän kahden rakkauden tulos <3 Ihanaa viikkoa kaikille! Toivon pieniä mielenrauhan hetkiä tulevalle viikolle, ilman jatkuvaa hiiltymistä ja tunnesirkusta. Shanti, shanti, shanti.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva lueskella sun kirjoituksia. Täällä jännäillään vasta 6 rv:lla... Odottavan aika on pitkä! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.