T niinkuin talviloma!

Bättre liv

T niinkuin talviloma ja H niinkuin hiljaisuus! Astianpesukone hurisee eikä missään tepsuta pieniä tassuja. Koirat on viety hoitolaan ja pieni syö tissiä hartaudella. On tiedossa lomaviikko! Viikonloppukin jotenkin rauhoittui kun tiesi, ettei maanantaina ole tiedossa arkipäivää. Perjantain nälkä-väsy-kiukun jälkeen viikonlopun rentous tuli kyllä tarpeeseen. Mies on ottanut päävastuun pienestä jotta olen saanut hieman levähtää. Miten hyvältä voikaan tuntua olla hetken vastuussa vain itsestään! Olen käynyt joogassa molempina päivinä, istunut miehen ja pikkuisen kanssa kahvilassa sekä makoillut sohvalla reporankana (välillä tissibaarina, mutta so not!). Olenpa tänään herännyt aamupalallekin muiden vielä nukkuessa <3 Aika rauhallista indeed!

Mies siis sai vihdoin jäätyä odotetulle talvilomalle ja tiedossa on muutaman päivän reissu kotikonnuilleni sekä ihan vaan kotoilua. Lähtövalmistelut ovat  alkaneet koirien viemisellä hoitolaan, pyykin pesulla ja pienen tavaroiden kasaamisella. On laskeskeltu vaippoja ja harsoja. Ainiin ja pesuainettakin pitäisi ottaa varuilta mukaan. Ei olla kuin kaksi yötä, mutta hei, tämä on ensimmäinen kerta pikkuisen kanssa retkellä yön yli. Ja vielä junassa. Ja vielä hotellissa! Hyvää harjoitusta siis. Ollaan nimittäin buukattu reissu Englantiin reilun kuukauden päähän jolloin päästäänkin matkaamaan ensimmäistä kertaa myös lentokoneella. Hieman jännittää, mutta eiköhän kaikki mene hyvin kun valmistaudutaan hyvin ja mennään pikkuisen ehdoilla. Tyyppi on sen verran hyväntuulista ja sopeutuvaista sorttia, että eiköhän reissussakin kaikki toimi kunhan saadaan syötyä ja nukuttua silloin kun on tarvis. Passihakemuksen jättöä varten on aika poliisilaitokselta varattu ja passikuvassakin pitäisi tulevalla viikolla käydä. Saas nähdä tuleeko vankikarkurivauvan näköinen kuva..

Pieni on muuten keksinyt uusia taitoja jatkuvasti, viime yönä naurettiin välissämme poikittain potkivalle vauvalle ja tänään saatiin ihailla tätä selällään kääntymisen taitoa myös leikkimatolla. Lelut saivat käsiltä ja jaloilta kyytiä ja hetken päästä katsoin että hetkinen, oletkos sinä kääntänyt tuota vauvaa? Pieni oli kääntynyt selällään sellaiset 45 astetta.. iik se liikkuu! Ties mitä muuta tämä kohta osaa.. ties vaikka opittaisiin jotain uutta myös talvilomalla?

Instagram päivittyy reissun päältä, mahtavaa viikkoa itse kullekin säädylle!

<3 Eerika & Epeliina (pian 3kk!) 

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Hii muistan kuinka hauskaa oli seurata pienen siirtymistä kun toinen pötkötti selällään ja jaloilla potki menemään. :D

Hyvää lomaa! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.