Taaperrellen Tampereella

Bättre liv

Arvaa missä oltiin viikonloppuna? No Tampereella tottakai! Miehenveljenvaimokkeen yllätysbabyshowerit menivät yllättävän hyvin. Ottaen huomioon etten tuntenut muita kuin kunniavieraan, oli mukava jutella ja viettää iltapäivää naisporukalla. Onnekseni ohjelma keskittyi hyvään ruokaan ja yhdessä oloon. Syötiin, tuleva mamma availi lahjoja, juteltiin mukavia ja tehtiin omat veikkauksemme tulevan lapsen syntymäpäivästä, -painosta, -pituudesta sekä nimestä. Saas nähdä meneekö yksikään veikkaus oikeaan! Illalla haimme veljekset pubista (kyllä, oluet ja hodarit olivat keskittyneet nauttimaan!) ja vietimme yhdessä iltaa heidän kotisohvallaan. Lauantaina ehdittiin vielä hetkeksi keskustaan ennen kuin lähdimme kotimatkalle!

Lauantain päiväkahvit nautittiin Koskikeskuksessa Café Stålbergissa, tosi kiva ja tunnelmallinen uusi paikka, eikä näin pääkaupunkilaisen silmin hinnalla pilattu. Kaksi pasteijaa, miehen makea herkku, kahvi ja haudutettu tee tekivät yhteensä kympin. Pysäköinti olisi ollut muuten kadun varrella sunnuntaina ilmaista, juoksutapahtuman vuoksi jouduimme maksamaan pysäköinnistä Koskikeskuksen parkkihallissa mahdottomat 1 € / puoli tuntia.. siis me jotka ollaan totuttu 1 € / 10 min hintoihin. Vielä kun asuminenkin olisi Tampereella edullisempaa niin miksipä me ei... no mutta eihän me nyt toki ainakaan just nyt! Menneisyyspaljastus tähän väliin, jossain vaiheessa on vajaa vuosi Tampereella jo ehtinyt vierähtää!

Pienelle löytyi jo upea pyörä, voi jestas miten suloinen! Just tällainen sen pyörän pitäis olla.. sitten joskus!

Lonkka ja häpyliitos alkoivat kipuilemaan kävellessä, kai muualla kuin omassa pedissä nukutun yön jäljiltä kun heräsin kerta toisensa jälkeen kipeään lonkkaan ja käänsin kylkeä. Saatiinpa silti kierrellä edestakaisin kunnes löydettiin yhdet kaupungin parhaista wingseistä, Siipiveikoilla kun ei ollut pöytiä vapaana ja melkein jo yritettiin harhautua Piemonteen mikä tietenkin oli kiinni. Wingseistähän Tampere on mm. mustan makkaran lisäksi tunnettu ja näinhän me talsittiin Captain Hookkiin herkuttelemaan!

Siis suomeksi sanottuna mätettiin wingsejä, ristikkoperunoita ja salaattia kaksin käsin ja mieskin ihmetteli mihin minussa oikein kaikki mahtui. Masu nimittäin on päättänyt männä viikolla nousta tuonne kylkiluiden ylle ja normaalisti vatsalaukkuun ei meinaa mahtua totuttu annoskoko. Vaan mihin mahtuivat wingsit?

Kehräsaaresta olisi löytynyt myös älyttömän herkullinen lastenvaatteiden karkkikauppa Kuopus, mutta valitettavasti Tampereella on edullisten hintojen lisäksi jotain muutakin ihmeellistä, nimittäin kiinni olevia liikkeitä keskellä loistavaa sunnuntaipäivää! Niinpä jouduimme tällä kertaa tyytymään ikkunashoppailemaan.

Onneksi Lindex kuitenkin pelasti, sieltä mukaan lähtivät tällaiset ihanuudet! Jotain supersuloista ja ihanaa pikkuiselle, perusvaatteet on jo aika hyvin koossa, mutta jotain ihan itse valittua ja kivasti kuvitettua vaatetta lipastomme vielä kaipaavat sisäänsä.

Pienen Tampere-shoppailun jälkeen ehdimme vielä Lempäälään ystävien luokse jutustelemaan, nauramaan ihan liikaa, nauttimaan kahveista sekä ihanan pienen 8 kk neidin sirkusseurasta. Tämä pieni oli jo kesällä käynyt pienen vauvasirkuskurssin ja näytti isin kanssa taitojaan hymyissä suin! Ja pian heillä alkaa koko syksyn jatkuva vauvasirkuskerho, ihan mahtavaa!

Päädyinkin miettimään mitä me oikeasti haluttaisiin pikkuisen kanssa tehdä. Ehkä muskarin sijasta vauvasirkus voisi olla hauskaa? Äiti-vauvajoogaan haluan ainakin ehdottomasti, sinne voisi mennä heti kun lääkäri antaisi luvan liikkua ja palautuminen voisi alkaa hiljalleen. Nämä tunnit kun ovat vielä ihanasti päivisin ja niihin kun saa sen pikkuisen mukaan ja häntä myös huomioidaan tunnin aikana joten kuulostaisi aikalailla täydellisen pehmeältä alulta joogailuun. Vauvauintikin voisi olla kivaa, ainakin joku lyhyt kurssi. Mutta ehkä ensiksi olisi hyvä käydä omalla porukalla kokeilemassa mitä pieni vedestä tykkää. Jotenkin sirkus ja jooga kuulostavat enemmän meidän jutuilta, ja ehkä myös vähän se muskari, jos se vaan on riittävän reipasta ja hauskaa eikä mitään täteilyä! Tämä nimittäin tykkää leikkiä ja laulaa. Sen myös huomasivat ystävämme ja heidän pikkuisensa, siellä oli leikkitätillä kova meno päällä ja tyttö vaan katsoi ihmeissään! :D

Tänään muuten kärsitään vieläkin lantionseudun kivuista niin että pahaa tekee astua, mutta katsotaan josko tämä tästä. Tällä viikolla on onneksi neuvolalääkäri, jos nämä kivut eivät ole kaikonneet siihen mennessä niin pitää katsoa mitä lääkäri sanoo. Pääsinpä kuitenkin käymään viimeisellä raskausjoogakurssin kerralla ja se sujui ihan hyvin ponnistusvaihetta harjoitellen ja rentoutuen, joten siitä lisää seuraavalla kerralla! Hieman tulee ikävä muita kurssilla olleita masuja, oli ihanaa! 

Mahtavaa maanantaita, täällä harkitaan pitkille yöunille vetäytymistä <3 Eerika & Epeliina (rv 26+1)

Kommentit

Silkkitassu

Meillä on ollut mielessä Tampereelle muuttaminen jo pidemmän aikaa, nyt ollaan puhuttu että ehkä jo vuoden päästä siellä voitaisiin asustella. :) 
Ihana body löytynyt teille! Itse sain samaa sarjaa olevan vihreän kettubodyn lahjaksi! Aivan ihana kuosi!

Eerika
Bättre liv

Kyllä sitä aina välillä mietitään, sijainti olisi loistava, kokokin ehkä riittävä, vesistöjä joka puolella.. harmi vaan että duuneja olisi meille vähän heikommin, mutta kuka tietää! Toivottavasti teidän suunnitelmat toteutuu ja pääsette miettimään notta Tappara vai Ilves? Ja on kyllä ihania vaatteita tuolla Lindexillä, onneksi ei raaskittu ostaa enempää.. ;)

ekoemo
ekoemo

Me ollaan just aloitettu vauvauinti, ja pienen alkutotuttelun jälkeen on ollut tosi ihanaa seurata kuinka Papu nauttii vedessä touhuamisesta. Suosittelen siis! Vauvajooga ei meillä oikein sujunut, mutta rauhallisemman lapsen kanssa voi hyvinkin sujua.

Eerika
Bättre liv

Niin, vauvajoogassa pienen pitäisi varmaan jaksaa olla aika rauhassa.. auttaisikohan se yhtään, että pieni on jo masussa tottunut joogaan? ;) Uimaan se on tietty tottunut! Mistä tulikin mieleen, että sinne uimahalliin voiskin koettaa ehtiä tulevina viikkoina, miltäköhän painottomuus tuntuis pitkästä aikaa tällä masulla <3

ekoemo
ekoemo

Noh, meillä ei ainakaan raskausajan joogailuista ollut hyötyä.. Kyse on vaan luonteesta, ei malta olla hetkeäkään paikallaan ja ilmoittaa heti äänekkäästi jos ei saa mitä haluaa... 

Mulla uinti oli ainoa liikunta mitä pystyin harrastamaan loppuraskaudesta, vaikka kellumiseksihan se pääasiassa meni. Painottomuus löytyi vaan uima-altaasta :)

Eerika
Bättre liv

Hih, katsotaan minkälainen telmuaja tästä tulee, ainakin eilen tuli sellaiset iltavillit masussa että avot! Mutta mamma nyt ainakin ajatteli joogailla ja voidaan siis kokeilla yhdessä joogailua jo kotosalla. Nyt kun meitsin raskausjoogakurssikin loppui niin voisi tosiaan olla aika vaihtaa lajiksi uiminen, pallomahan kanssa lähiuimahalliin siis! Ja jos vaikka muistaisi vähän kotijoogata raskausjoogavideoiden tahtiin. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.