Tänään haaveilen..

Bättre liv

Tänään haaveilen..

Keväisestä Englannista Bébén kanssa.

Ja visiitistä Brittish Museumiin siirtomaista ryövättyjen aarteiden äärelle.

Ihanista kahviloista ja mammakavereista.

Ensimmäisistä leikkipuistohetkistä Bébén kanssa ja vauhdeista vauvakeinussa (kuva: Yle ).

Reippaista vaunulenkeistä kevättalven auringossa.

Perhekahviloista, avoimista päiväkodeista, asukaspuistoista (kuva: MLL Mouhijärven perhekahvila).

Helsingin kauniiden katujen tutkailusta, merenrannoilla nuuhkimisesta, puistoihin tutustumisesta. 

Bébén kanssa lähimatkailusta, pienten varpaiden upottamisesta hiekkaan, ensimmäisistä hiekkakakuista.

Satunnaisista työprojekteista ja inspiroivista lisäopinnoista.

Uusista hauskoista ystävistä lähellä ja osana arkea.

Joustavasta ajankäytöstä työn, kodin, harrastusten, parisuhteen, ystävien ja oman ajan välillä. Omanlaisesta arvojen mukaisesta elämästä.

Perheen yhteisistä ruokahetkistä, lapsen ottamisesta mukaan sormiruokailemaan ja kokeilemaan uusia makuja.

Perheen yhteisistä aamuista, läheisyydestä ja kutittelusta, hitaasti kypsyneestä aamupuurosta.

Tästää kaikesta ja paljosta muusta haaveilen, kun sade pieksee ikkunoita ja harmaat pilvet vyöryvät taivaalla. Pieni möyryää masussa ja jossain lymyävä vatsalaukku kaipaa jo myöhäistä lounastaan. Postaus sai alkunsa mahdottomiksi paisuneista peloista. Aluksi halusin kirjoittaa listaan mitä pelkään ja mistä haaveilen. Mutta miksi vahvistaa turhaan pelkomörköjä, kyllä ne osaa itsestään huolta pitää. Sen sijaan haaveita voi aina vahvistaa! Minkään määrän kakkavaippoja tai työelämän epävarmuutta ei voi antaa viedä pois niitä ihania hetkiä mitä elämä meille tarjoaa. Ja haaveet, haaveet vievät meitä kohti niitä uusia ihania hetkiä.

Sillä eihän tässäkään hetkessä oikeasti mitään vikaa ole. Vieressä nukkuu uninen koira pienellä kerällä ja sisällä on ihanan lämmintä. Pörrösukat jalassa pehmeissä kotivaatteissa istun ja haaveilen. Kaivan kaapista ainekset lounassalaattiin ja maistelen herkullisia aineksia sitä mukaan kun ne pilkkoutuvat ja siirtyvät kippoon. Ei yhtään hullumpaa tosiaan!

Muistetaan myös haaveilla <3 Eerika & Epeliina (rv 34+2)

Kuvat paitsi erikseen mainitut: Pinterest

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Voi Eerika oot ihana! Voisit ottaa mut kuukaudeksi teille! Voitais yhdessä pelotella toistemme möröt pois ja saisit opettaa mulle joogaa! :D

Eerika
Bättre liv

<3 :D Ehkä veisin sut ihanimmille joogaopettajille joita tiedän! Ja hyvälle brunssille.. ja meren rantaan! Ja viltin alle koirien kera :) Niin ja juottaisin kannukaupalla ihanimpia teelaatuja mitä tiedän <3 Kyllä ne möröt siitä todenteolla säikähtäis!

Niin tai oi että, ehkä ihan parhautta olisi retriitti täällä: Villa Mandala, suosittelen! Se mielenrauhan määrä.. en ole sellaista kokenut missään muualla tai minkään muun hetken päätteeksi!

Unohdin muuten ihan täysin haaveilla joogasta! Se kun on niin jäänyt, olen ehkä maailman laiskin tekemään kotona mitään liikunnallista omaehtoisesti! Mutta juu, haaveilen acrojoogasta, ilmajoogasta, yin-joogasta, flow-joogasta, astanga-joogasta, ihanista opettajista, tunnilla nousevasta energiasta, joogamaton tunnusta sormien ja varpaiden alla, notkeasta kehosta, hengityksen soinnusta, sisäisestä rauhasta, hetkeen keskittymistä ja upeista asanoista mihin yhtäkkiä huomaakin yltävänsä ja sitten ehkä rysähtää alas :D

Torey
Näissä neliöissä

Mä varmaan tahtoisin kokeilla kaikkia erikoisempia ja vaikeimpia asentoja ja rysähtäisin alas. :D

kiwipii (Ei varmistettu)

Minäkin haaveilin vaikka mistä raskausaikana kun makoilin viikosta 20+ lähtien sängyssä. Kun kevät ja kesä tuli aika juoksi tuplasti lujempana. Nyt kun vauva kohta 10kk tajuaa oikeasti miten sumussa se vauvavuosi meneekään. Jotenkin muistuu asiat mieleen vain valokuvien ansiota! Enkä ole edes sairastunut masennukseen tai muuta..

Eerika
Bättre liv

Oi, pitääkin tosiaan muistaa ottaa niitä valokuvia ettei vuosi ihan huomaamatta vierähdä ja tehdä välillä jotain normiarjesta poikkeavaa siellä sumun keskellä :) Ja onneksi niitä kivoja asioita tulee jatkuvati enemmän mitä lapsen kanssa voi tehdä, kun se kasvaa vauvasta taaperoksi ja siitä eteenpäin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.