Tiedossa ensimakua babyshowereista

Bättre liv

Tänään matkataan yllätys-babyshowereihin, vaan ei toki omiin! Miehenveljenvaimokkeen kutsuille kävi kutsu, ostin lahjaksi imetysteetä ja tietenkin Sophie the Giraffen! Kortiksi valitsin ihanan traktorin, minkä voi laittaa sen perinteisen hymynaaman viereen hoitopöydän äärelle pikkuiselle katseltavaksi. Himppasen jännittää mennä ekaa kertaa babyshowereihin, en edes tunne sieltä muita kuin itse sankarin. Suurin osa osallistui perinteiseen vaippakakkuun, itseäni koko ajatus ällöttää joten en vaan millään pystynyt osallistumaan. Jos jollain ihmeen ilveellä minulle järjestettäisiin vastaavanlaiset juhlat niin suurin toiveeni olisi vaippakakun puuttuminen! Ei mulla siis mitään asennevammoja ainakaan ole.. ;) Katsotaan nyt onko juhlissa muuten kuinka perinteistä ohjelmaa, ainakin kaikenlaisita vaipanvaihtojen ym. harjoitteluista olen kuullut. Ja pienen syntymäpainon ja -pituuden veikkauksista. Kaikenlaisia herkkuja ainakin on tiedossa joten tämän mamman energiansaanti ja onnellisuus on varmaa!

Itselleni toivoisin äitiyden juhlaa, missä keskityttäisiin hyvään ruokaan, mamman hemmotteluun, maalattaisiin masu ja vietettäisiin aikaa yhdessä ystävien kanssa. Ja mikseivät miehetkin voisi olla mukana pelkkien naisten sijaan? Ihanin lahja olisi lahjakortti raskaushierontaan <3 Hieman kyynisenä tosin veikkaan, ettei minulle juhlia tulla järjestämään, ellen sitten järjestä niitä itse. Ja silloinkin epäilisin moniko tulisi eri paikkakunnilta paikalle. Mutta never say never! Ainakin mies tietää miten paljon ilahtuisin tämän meille niin tärkeän raskauden, tulevan äitiyden ja pienen vauvan juhlistamisesta joten ehkä hän pistää vielä sormensa peliin! Toivossa on hyvä elää, niinhän minä myös satavarmana luulin ettei me tulla koskaan saamaan keneltäkään mitään käytettyjä vauvanvaatteita. Ja oho ja hupsis! Meillä on lipastot täynnä vaikka itse ollaan ostettu vain pari vaatekappaletta uutena :) Välillä se elämä yllättää kyynikonkin!

Niinpä ihanaa aurinkoista päivää teille, täällä köllötellään vielä hetki ja sitten pakataan kimpsut ja kampsut ja matkataan yhteen lempikaupungeistamme viikonlopuksi. Siitäpä sitten lisää kun palaillaan! Iloiset serkusmasut tapaavat jälleen :)

<3 Eerika & Epeliina (rv 25+6)

Kommentit

Silkkitassu

Omat juhlani olivat mukavaa korujen tekoa ja syömistä muutaman ystävän kera. Ja lahjaksi sain hierontalahjakortin. Tuli kyllä niin tarpeeseen. :) Ja oli tosiaan yllätysshowerit, kun mies ne minulle järjesti.
Laitoin kyllä tytöt veikkaamaan syntymäpainoa ja -pituutta sekä syntymäpäivää, mutta muuten ohjelman puolesta keskityimme enemmän hauskanpitoon ja jutteluun.

 

Eerika
Bättre liv

Oi, kuulostaa ihanalta! Pitääkin vinkkailla ja toivoa, vinkkailla ja toivoa, josko edes jokusen ystävän saisi meille raahautumaan :)

Tahiti

Itse aloin puhella kavereille että olen vähän suunnitellut itselleni vauvakutsuja kun tykkään järjestellä kaikkia juhlia- kävikin sitten ilmi että kaverit olivat jo n. kkn suunnitelleet omia juhliani :D eli kannattaa jutella kavereiden kanssa aiheesta niin ei tule ylläreitä ;) Itsekin toivon lähinnä rentoa hengauspäivää kavereiden kanssa ja lapsen syntymä ym. arvausta sekä tietenkin herkkuja ;)

Eerika
Bättre liv

Pitääkin vähän miettiä miten tässä tekisi, itselläni ei ole yhtenäistä kaveriporukkaa vaan kaveri siellä, toinen täällä ja tämä myöskin ihan kirjaimellisesti eli ympäri Suomen. Vaikea siis ajatella, että jotkut suunnittelisivat minulle kutsuja. Vaan ehkä sitä voisi järjestää kutsut yhteistyössä, ilman että minulle lankeaisi koko suunnittelun ja toteutuksen hoitaminen, josko saisi vaikkapa miehen ja siskon avuksi? Katsotaan miten käypi, masuhemmottelu olisi ihanaa :)

Eerika
Bättre liv

Josko se elämä menisi parhain päin tässäkin asiassa vaikka en vielä tiedäkään miten siinä niin käy :) Vinkkailen ja kuulostelen, jos ei muuta niin otan apureita ja pidetään kutsut itse, olisi ihanaa juhlistaa tätä raskautta vaikka äitiysloman alettua :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.