Toiveikasta maanantaita!

Bättre liv

Ihanaa maanantaita! Tänään taistelen, jotta tuntisin vain omat tunteeni, en muiden stressiä ja pahaa oloa. Jotta pitäisin kehoni auki enkä hengittäisi pinnallisesti. Antaisin keholle voimaa ja happea vahvan ja rennon hengityksen kautta. Kesken töiden teen muutaman Surya Namaskara A:n (aurinkotervehdyksen 1 osa astangajoogassa) työpisteeni lattialla yrittäen antaa ajatusteni kadota, niiden jotka sanovat että joku kohta näkee että mitä sää siellä rähmälläs teet. Teen työhommia alta pois, välttäen silti stressiä ja paniikkia. Olenhan tehokkaampi ilman niitä! Sekä eritoten paremmin voiva ja onnellisempi.

Tänään minä muistan auringon ja kuun, tähtitaivaan kirkkauden ja lumen raksunan kenkien alla. Lämpimät koirat unisena vierelläni ja treenistä raukean kehon. Loputtomalta tuntuvat päivät, kiireettömyyden tunteen ja kädet taikinassa. Rauhalliset aamupalat ja herkulliset illalliset. Auringon lämmön ja ensimmäiset sulaneet tiet.

Tällä viikolla menen jo verikokeisiin sillä ihana kehoni oli päässyt takaisin 31 päivän kiertoon heiluttuaan pitkään jossain 33-36:n välimaastossa. Seuraava haaste onkin tunnistaa ovulaationsa mennäkseen oikeaan aikaan seuraavaan labraan. Menin sanomaan lääkärille huomaavani yleensä ovulaationi, mutta ehkä voisin harkita testitikkujen ostoa jotta saan labrat varmasti menemään oikeille kiertopäiville :)

Vielä niitä iloisia uutisia tulee ihan varmasti meillekin!

It hurts, but I'm not about to give you up 

Though broken, my heart still beats, it will not stop 
Stop.

- Maria Mena : My Heart Still Beats
(Kuuntele alla kohdasta 1:30 eteenpäin)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.