Unta vaan

Bättre liv

 

Näin viime yönä outoa unta, missä oli syksy ja olin töissä, tosin työpaikka olikin siirtynyt vanhan ala-asteeni tiloihin ja kaikki työkaverit pelas välitunnilla jalkapalloa pihalla. Jostain syystä me saatiinkin tämä vauva jo ihan etuajassa syksyllä ennen kuin olin edes ehtinyt äitiyslomaa aloittaa. No onneksi mies oli hoitanut synnytyksen puolestani (!?!?!?!) ja mulla tuntui vaan vatsan kohdalla vähän hassulta kun se oli yhtäkkiä tyhjä. Leuhkin työkavereille kuinka pystyn jo juoksemaan, vaikka synnytys oli alle vuorokausi sitten! Sain etsiä miestä ja lastamme sairaalasta kun eivät meinanneet kertoa missä kerroksessa he majailevat ja onko kaikki hyvin. 

Lopulta tultiin työpaikalleni sinne ala-asteelle sen vauvan kanssa kun mulla oli tietty työpäivä kesken, meillä oli pieni reipas tyttö joka vaikutti parikuiselta vaikka oli syntynyt pari kuukautta etuajassa. Sille juoksin sitten vaipanvaihtotavaroita autosta ja tajusin siinä matkalla, että munhan pitäis aloittaa se äitiysloma jo nyt eikä vasta marraskuun puolivälissä kerta tyttö tuli jo nyt maailmaan. Vaavi moikkasi meidän koiria ja työnsi ihan samalla tavalla päänsä mahdollisimman pitkälle moikatakseen kuin meidän tyttökoirakin, olivat ihan samiksia moikatessaan! Tuo vanhempi äijäkoira moikkasi vaan ja lähti takaisin juoksemaan sinne työpaikan/ala-asteen pihalle. Oli kyllä jännä uni, ihana pieni tyttö ja tosi kiva, että mies ehti hoitaa sen synnytyksen kun mulla oli kuitenkin työpäivä kesken.. ;)

Että ei yhtään jännätä kumpi sieltä nyt tulee! Vähän vaan rakenneultraa odotellessa.. Enne- vai toiveuni? Tyttö vai poika? Tuleeko pieni etuajssa? Ainakin hirveen kätevää tuollainen et toinen voi odottaa lasta ja toinen synnyttää sen! :D

Kummallisin kesälomalaisterkuin <3 Eerika & Pikku-Epeliini (rv 17+5)

Kommentit

annakarin
Anna Karin

Haha, tosiaan hyvä toi, että mies voi synnyttää jos itsellä on jotain muuta tekemistä! :-D 

..Mut jos totta puhutaan, niin itse kyllä synnytän mieluummin, kuin katson vierestä toisen kärsimystä. Mulla on täydet myötätunnot kaikkien isien puolella, jotka ovat synnytyksessä mukana. Kun toinen selvästi on todella kipeä, mutta oikeastaan mitään ei voi tehdä. 

Eerika
Bättre liv

Onneksi tässä unessa mun ei tarttenut olla edes paikalla, kunhan muistin hakea miehen ja tytön sairaalasta! ;) Oi vitsi, harmi ettei tämä tainnut siinä mielessä olla enneuni eikä meidän työpaikallekaan tule välitunteja jalkapallopeleineen..

Jeba
Tuuliajolla

Oih, sepä vasta olisi jotain jos mies voisi hoitaa synnytyksen ja itse hoitaisi vain sen odotusajan! :D Sulla taitaa vissiin todella paljon pyöriä ajatuksissa kaikenlaista kun alitajunta puskee niitä uniin asti. :)

Jeba
Tuuliajolla

Niin, täytyy vielä lisätä, että itse näin odotusaikana kaikenlaisia outoja unia myös. Näin esim. sellaista unta missä pidin sylissäni todella pientä vauvaa ja yht`äkkiä vauva sylissäni alkoi tippumaan alaspäin, pois sylistäni enkä voinut tehdä sille mitään vaikka kuinka yritin. Lopulta vauva katosi savuna ilmaan.

Se oli todella pelottava uni! Muistan, että tuolloin ajattelin koko ajan sellaisia ajatuksia että mitä jos vahingossa tiputankin vauvan kun se on niin pieni, mitä jollen osaakaan olla tarpeeksi hyvä äiti pienelle vauvalle jne.

Kaikenlaisia unia sitä näkeekin. Huhhuh. :)

Eerika
Bättre liv

Ja kamala uni! Itsekin sitä pelkää, että pienen tiputtaisi tai jotenkin sitä satuttaisi, toivottavasti en näe samanlaisia unia..

Eerika
Bättre liv

Ai mitenniin ajatuksissa pyörii kaikenlaista.. ? ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hihihii.. mä näin kans kaikkee unii raskaana. Yks oli, et synnytin ja menin vauvan kaa seuraavana päivänä takas töihin. Harmittelin kyl vähän, kun niin aikasin menin.. Herätessä uni tuntu painajaiselta, kun olin just vasta päässy äitiyslomalle :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.