Uuden vuoden kunniaksi päästän irti

Bättre liv

Uuden vuoden kunniaksi päästän irti kaikesta vanhasta. Allekirjoitamme ensi viikolla lapsen isän kanssa sopimukset lastenvalvojalla ja samalla viimeistelemme myös avioeron kun kaikki on vihdoin paperillakin sovittuna. Päästän irti niin vanhasta elämästä kuin avioeron miettimisestäkin. Vuosi on mennyt sitä käsitellessä ja omille jaloille ponnistaessa, seuraavan vuoden voin keskittyä kulkemaan molemmin jaloin eteenpäin. Vaikka ero on ollut kokoajan selvä ja kumpikin on mennyt eteenpäin, on viimeistenkin keskenjääneiden asioiden viimeisteleminen se viimeisenkin langanpään irroittamisen hetki ja henkisesti iso asia. Olo tulee luultavasti olemaan todella huojentunut kun yksikään asia ei enää roiku keskeneräisenä. Tässä sitä mennään eroperheenä seuraavat 15 vuotta ja siitäkin eteenpäin parhaamme mukaan!

Vaikka pahaa tekee, olen päättänyt päästää irti myös tästä blogista. Blogi on antanut minulle vuosien varrella paljon, se on ollut kanava vertaistukeen, ajatustenvaihtoon ja kuin paras ystävä kenelle puhua höpsöistä vauvajutuista ja niistä synkistäkin hetkistä suoraan sydämestä. Olen kiitollinen saamastani tuesta ja onnellinen siitä, että olen samalla voinut toimia vertaistukena monelle muulle. Blogi on kuitenkin jäänyt viimeisen parin vuoden aikana hiljalleen muun elämän jalkoihin ja vertaistukea on löytynyt myös ihanista (mamma)ystävistä. Samalla en ole halunnut tuoda kasvavaa lasta tai parisuhteeseen ja sinkkuuteen liittyviä tuntojani niin vahvasti esille kuin aikaisemmin raskauteen ja vauva-aikaan liittyviä. Rakastan kirjoittaa, mutta jollain tavalla elämä on kulkenut tämän blogin ohi ja on aika keskittyä elämään blogien ulkopuolella. 

Olen ollut kohtuullisen aktiivinen Instagramissa muutaman vuoden ajan ja jatkankin elämämme pienien hetkien jakamista siellä. Saa siis seurata ja kommentoida ja mielelläni seuraan myös teitä, jotka olette olleet blogini myötä elämässämme mukana tähän saakka! Elämä jatkuu!

Uusi vuosi alkaa myös onnellisissa ja toiveikkaissa tunnelmissa, sillä elämä heitti rinnalleni ihmisen, kenen kanssa elämä tuntuu enemmän kuin hyvältä. Vaikka mikään ei ole elämässä varmaa, on kaikki toisaalta myös mahdollista. Kuten toimiva aikuinen parisuhde, missä kumpikin on tehnyt töitä itsensä kanssa, arvostaa toista ja on valmis panostamaan hyvän parisuhteen rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Missä kommunikaatio toimii ja kumpikin osoittaa välittämistä ja on läsnä. Missä kaikki tuntuu rakentuvan yhteisille arvoille ja sovimme yhteen niin järjellä kuin sydämelläkin.

Tiedän tämän kuulostavan taas vähän hullulta, mielessäni kuulen myös sanat "taasko sitä mennään" ja luottaminen itseensä, toiseen, rakkauteen ja elämään on kovin vaikeaa. Hajonneen sydämeni palaset ovat kasassa, vaikka säröt ovatkin vielä näkyvillä. Silti uskallan sanoa kyllä ja voittaa pelkoni jälleen. Ehkä elämässä on onnellisen hetken aika juuri nyt? Huomisesta ei koskaan tiedä, mutta en anna sen viedä minulta tätä hetkeä, sitä ainoaa hetkeä mikä meillä oikeastaan on. Tiedän pärjääväni myös omilla jaloillani, olevani riittävä juuri omana itsenäni ja elämässäni on paljon rakkautta ja iloa lapsen, koiran, ystävien, harrastusten ja työni keskellä. Elämäni on hyvää juuri näin. Ja vielä parempaa silloin kun sen voi jakaa <3

Valoa siis uuteen vuoteen, uskalletaan elää! Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu, se voi olla jotain hyvääkin :)

Vilkutukset meiltä uuden vuoden kynnyksellä ja kiitos, kiitos, kiitos Lily ja ihanat lukijat!

<3 Eerika & Epeliina (3 vuotta äiti ja tytär)

TallennaTallenna

Kommentit

Eikä! Säkin lopetat. Tsemppiä ja rakkautta tulevaan. Me myös nyt puolitoista viikkoa vanha Eroperhe. Ero tuntuu juuri oikealta ratkaisulta ja nyt on kotona hyvä olla. En onneksi murehdi mitään.
Kaikkea hyvää!!♡

Eerika
Bättre liv

Aika oli nyt, vaikka hyvästit ovat haikeat. Kiitos kovasti, toivon teillekin paljon voimia kaikkeen uuteen! Päätös oli varmasti oikea, vaikkakaan se ei koskaan helppo ole. Kiitos kun olit matkallani mukana ja kaikkea upeaa uuteen vuoteen! <3

jermia
Itärajapakolainen

Kova lopetusaalto nyt menossa :( kaikkea hyvää sinulle!

Eerika
Bättre liv

Vuodenvaihde taitaa olla monelle sopiva käännekohta. Itselleni aika oli nyt oikea vaikka päätös olikin muhinut jo pitkään. Kaikkea hyvää myös sinulle ja kiitos kun olit matkalla mukana! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämä on ensimmäinen vauva/perheblogi, jota aloin seuraamaan odottaessani esikoista 2 v sitten. Istuin bussimatkat töihin välillä nyyhkien, välillä hymyillen blogiasi lukien. Kiitos ihanista ja aidoista kirjoituksista ♡ Kaikkea hyvää sinulle ja lähimmäisillesi ♡♡

Eerika
Bättre liv

Ihana kuulla ♡ Kiitos ihanasta viestistäsi ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! Upea vuosi on taas edessä! ♡♡

Hertta
Lilou's Crush

Hyvää matkaa ja kiitos yhteisistä metreistä täällä <3

Eerika
Bättre liv

Kiitos <3

Kiitos kirjoituksista ja hetkistä, jotka olet jakanut meille lukijoille! ❤️

Eerika
Bättre liv

Kiitos paljon, ihanaa uutta vuotta! <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos blogista ja jakamistasi ajatuksista! Toivon teille kaikille onnellista arkea ja kaikkea ihanaa!

Eerika
Bättre liv

Kiitos, ihanaa uutta vuotta myös sinne! <3

Tahiti

Olen seurannut blogiasia pitkään ja elänyt täällä hengessä mukana kaikki ilon ja surun hetket. Kiitos kun olet pitänyt blogia ja ihanaa jatkoa :) <3 Annetaan elämän yllättää.

Joanna_ (Ei varmistettu)

Voi että, kun kaikki lopettaa! Mutta hyvää matkaa ja onnea kaikkeen uuteen. Ja kiitos blogistasi!

Toimitus
Toimitus

Kiitos Erika <3 On ollut mielenkiintoista, koskettavaa ja arvokasta seurata blogiasi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.