Yllättävän positiivinen räntämyrsky ja vaatehärkää sarvista

Bättre liv

Olen ollut viime aikoina niin väsynyt, ahdistunut ja negatiivinen, että tämä suhtautumiseni räntäsademyrskyyn aivan yllättää. Nimittäin antaa sataa vaan! Juuri tätä vartenhan ostin itselleni kunnon Crocsin Duck Bootsit, lämpimät ja vedenpitävät rämpimiskengät lumeen, jäähän, loskaan ja lätäköihin. Olin jo aivan sekaisin yllättäneistä kevätkeleistä, eihän minulla ollut yhtäkkiä mitään päällepantavaa ja ihanat kenkänikin olivat aivan liian lämpimät.

Mutta nyt! Rämmin tänään lätäköissä ja loskassa kuivin ja lämpimin jaloin ja ajattelin, että juuri näihin kevätkeleihin olin varautunutkin. Päiväuniaikaan kotiin päästyäni päätin kuitenkin linnoittautua sisälle lämpimään. Rännän kasautuessa ikkunaan olen iloinen siitä että illan kyläily on sovittu yläkerran pariskunnan luokse ja etteivät koirat halua kuitenkaan pitkälle lenkille tällä kelillä. 

Kuvakaappaus Boozt.com:in suosikkilistaltani. Suurin osa lähti tilaukseen, tosin housuja ja kenkiä en uskaltanut tilata randomilla sillä meitsillä ei ole sitten mitään hajua koostani näiden suhteen. Kyllä, olen Converse-neitsyt enkä tiedä kokoani, muuten olisin tilannut heti viivana nuo ihanuudet! Name itin paita tytölle <3

Onpa muuten ihan oikeasti se tilanne, ettei minulla oli mitään päälle pantavaa. Normaaleja vaatteita on tullut ostettua joskus aikana ennen ensimmäistä raskautta, sen jälkeen ostin joitain raskausvaatteita, sitten imetysvaatteita. Nyt raskausvaatteet ovat ystävällä lainassa ja imetysvaatteetkin siirtyneet sivuun (homma onnistuu balconette-liiveillä ja topilla kotioloissa). Osan vaatteistani olen lahjoittanut kierrätykseen, osa on jopa ihan hajonnut. Muutenkin minun on ollut tapana säästää olemalla ostamatta itselleni vaatteita. Niillä rahoilla on tehty reissu jos toinenkin, ostettu vauvantarvikkeita ja sisustettu. En raaskisi laittaa sitten millään rahaa vaatteisiin ja olen aivan mahdottoman huono käymään vaateostoksilla. Joko käyn rekit nopeasti läpi ja lähden lätkimään tai otan innoissani kasan sovituskoppiin eikä mikään näytä päälläni hyvältä. Jälkimmäisessä tilanteessa tarvitaan enemmän kahvilaterapiaa kuin ensimmäisessä!

Mutta nyt otin härkää sarvista ja pistin tilaten verkkokaupasta. Jos löydän edes yhden paidan mikä näyttää päälläni hyvältä niin jatkan tällä mallilla. Tilaan paljon ja palautan mitä palautan. Nyt on aika täyttää vaatekaappia jotta töihin palatessa on edes jotain mitä laittaa päälle. Ja loppuu se ainainen itku sen vaatekaapin äärellä tämän itselle niin oudoksi muuttuneen kropan ja vanhojen huonosti istuvien rääsyjen äärellä.

Olisiko teillä muuten hyviä verkkokauppavinkkejä? Kohtuuhintaisia sellaisia, joissa olisi ilmainen toimitus ja palautus? Pitää varmaan tilata verkkokaupat tyhjiksi jotta löytäisi edes jotain tuonne vaatekaappiin asti.

Hyvät vaaleat farkut olisivat etsintälistalla, samoin ruskeat nahkaiset tennarit (Ecco, Converse, joku muu?). Mistäköhän sellaisia kannattaisi etsiä livenä Helsingistä? Farkut ovat kyllä aivan mahdottomat kun on reittä, takapuolta ja lantiota, mutta toisaalta aika pieni koko ja lyhyt runko. Tuntuu, että kaikki vaatteet näyttäisivät paremmalta kukkakepillä kuin näiden muotojen kanssa. Että mä tarvitsen oman stailistin!

Ihanaa kevättä räntäsateesta huolimatta, tai jopa sen vuoksi!

<3 Eerika & Eeliina (1v 3kk äiti ja tytär)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.