Ladataan...
Bättre liv

Marraskuu! En voi uskoa, että nyt on jo marraskuu. Kaiken touhun keskellä huomattiin, että tytölle piti pakata toppapuku mukaan päiväkotiin sillä se vaan on miljoonasti helpompi pukea yksinään kuin sekä fleecehaalari että softshell. Tytön kädet myöskin jäätyvät talveksi ostetuissa paksuissa rukkasissa (apua!). Olin ollut jo myymässä edellisen talven toppahaalaria, kun huomasin sen mahtuvan vielä tytön päälle. Niinpä olemme menneet nyt hetken sillä eikä uuden ostamisella ole ollut  niin kiire.

 

Hyvä vedenpitävä kaiken kelin talvihaalari olisi nyt kuitenkin hakusessa. Olin jo aivan varma, että ostamme Molo Kidsin haalarin käytettynä tälle talvelle. Nyt vaan mietityttää onko haalari varmasti riittävän lämmin meidän vilukissalle. Pitääkö sen alle pukea fleecekerros jo nollakeleillä? Itsekin olen muuten käyttänyt jo tovin ohutta toppatakkia ;)

Mitä haalaria siis suosittelisit kapealle vilukissalle? Meidän kapea tyttö tarvitsee lämmikettä etelän vaihteleviin keleihin vedestä viiman kautta loskaan ja lumeen! Äiti arvostaa kapeaa leikkausta ja selkeää tyylikästä ulkonäköä. Väri ei helposti likaantuva ja hakusessa olisi joku kiva reipas väri pastellien ja pinkkien sijasta. Kestävyyttäkin saisi olla, jotta käytetty haalari tekisi vielä tehtävänsä ja pitäisi vettä. Koko luultavasti 86, sillä kotimittauksella pituutta on noin 83 senttiä. Niin ja ne rukkasvinkit tulevat myös tarpeeseen! Lämmintä ja päiväkodin ulkoiluja kaikilla keleillä kestävää tarvittaisiin kun jo hankitut (Reiman ja Everestin) rukkaset jättävät jo kylmiksi.

Ainakin tuo Molo Kidsin Rainbow-väri toisi vähän väriä ja iloa näihin pimeneviin marraskuun päiviin!

Iloa harmauteen,

<3 Eerika & Epeliina (1v 10kk äiti ja tytär)

Ladataan...