Tukka Taika Arvonta

Hei te söpöliinit!

Nyt haluan piristää juuri sinun syksyäsi ja laitankin pystyyn hiuksiin liittyvän arvonnan. 

Sinulla on mahdollisuus voittaa muodonmuutos hiuksillesi. Tulet saamaan hiuksiisi uuden värjäyksen ja leikkauksen, sekä saat vielä tuotekassin mukaan, johon on valikoitu juuri sinun hiuksillesi sopivat hoitotuotteet!

Kommentoi tähän postaukseen, miksi juuri sinä ansaitsisit tämän voiton ja muista laittaa kommenttiin sähköpostisi! 

Arvonta suoritetaan minun instagram snäpissä @annikatukiainen maanantaina 18.9 ja voittajalle ilmoitetaan vielä erikseen sähköpostitse.

Nyt vain kommentoimaan!

Puss. Annika

 

Kommentit

kampaajantarpeessa (Ei varmistettu)

En muista, milloin minulla olisi ollut mahdollisuus päästä kampaajalle, jossa suunniteltaisiin juuri minulle oikea hiusten väri sekä malli. En edes muista milloin olisin päässyt kampaajalle ylipäätään. Olisi todellakin koko syksyn piristys saada oma kruunu takaisin ja olisi ihanaa, jos se suunniteltaisiin juuri teidän liikkeessä!

Sofiaeemn (Ei varmistettu)

En muistakkaan milloin olen käynyt kampaamolla. Olen ehkä viimeksi ihan pienenä. Haluaisin kerrankin tuntea jotain uutta ja tuntea itseni kauniiksi.:)

Ellu1234 (Ei varmistettu)

Olen käynyt pari vuotta kampaajalla entisessä asuin kaupugissani Tampereella ja aikataulujen vuoksi kampaajakäynnit venähtävät. Kauhea kynnys on etsiä uusi kampaaja Helsingistä, mutta nyt kun viimeinen kampaajakäynti on ollut juhannuksen tienoolla on taas pohtinut pitäisikö nähdä se vaiva? Ehkä tämä voisi olla hyvä alku sysäys ja todellakin tulisi tarpeeseen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tukka tarvitsisi taas syksyyn uutta freesausta, ja sen en voisi toivoa tapahtuvan missään muualla kuin teidän ihanassa pikku putiikissa! Ammattitaitoinen palvelu ja päivän piristys on aina taattu teillä vieraillessa <3

Piinaniina (Ei varmistettu)

Sain pari kuukautta sitten vauvan ja vaikka kuinka epäilin sitä kun kaikki sanovat että vauvan myötä ei ole enää aikaa laittaa hiuksia tai meikata niin KYLLÄ, näin se vaan meni! Olisi siis ihana piristys päästä nyt syksyllä pois vauvakuplasta ja saada uusi ilme tukkaan! Ehkä se ilmekin sitten freesaantuisi hieman samalla vaikkei aina ihan ehdikään itseään huolitella ☺️

Vierailija (Ei varmistettu)

Siitä on jo jokunen vuosi, kun olen kampaajalla viimeksi säännöllisesti käynyt ja nyt tarvitsisi löytää uusi luottokampaaja. Hiukset kaipaavat väriä ja leikkausta ja mieli piristystä, joten mikä olisi parempaa, kuin saada syyspäivitystä hiuksiin.

juliamandda (Ei varmistettu)

Olen jo keväästä lähtien kamppaillut sen asian kanssa minkä värisen tukan haluan itselläni olevan. Minulla on ollut musta tukka yli 5 vuoden ajan , keväällä sitä vaalennettiin ja nyt se on vaihdellut ruskean erisävyissä. Olisi kiva päästä kampaajan käsittelyyn koska itse en kaupan hiusväreillä sitä kuitenkaan saa sellaiseksi kuin haluan.. :D myös hiusteni latvoissa on jonkin verran pois leikattavaa ja olisi saada ne ojennukseen.

Ankrylik (Ei varmistettu)

Kampaajalla käynnistä lienee jo useampi vuosi, viimeksi kaveri on tasoittanut hiuksia viime keväänä. Mallista ja väristä ei ole siis tällä hetkellä tietoakaan. Olen tässä jo jonkin aikaa haaveillut uudesta mallista ja väristä: olen tutkija/tohtorikoulutettava ja takana on todella hektinen vuosi, joka vain kiihtyy kiihtymistään loppua kohti. Tällainen hemmottelu olisi minulle ja jaksamiselleni todellinen boostaus! <3

Peppiiii (Ei varmistettu)

Siitä on monta vuotta kun oon kunnolla kampaajalla käyny:) olis ihana hemmotella itteensä!!

sanni v (Ei varmistettu)

Oi! Käynti Beauty by VALOssa on ollut mulla haaveena (teidän ikkunan 'V' on silmäkarkkia). Valmistuin juuri maisteriksi ulkomailta, ja tajusin etten ole oikein mitenkään palkinnut itseäni siitä. Vähän sääli jopa, että tutkintotodistuksen saaminen oli vain sellainen olankohautus. Siispä hiusten freesaus ja hemmottelu olisi mitä ihanin lahja itselleni, etenkin kun mun hiuslaatu on aika työläs itse hoitaa – paksu, kuiva ja vähän laineikas. Kesän jälkeen kunnon tehokosteutus olisi paikallaan. Myös nyt töitä hakiessa saisin lisää itsevarmuutta ja boostausta kun hiukset olisi siistit ja raidat kiiltävät.

Jennaelisa (Ei varmistettu)

Olen jo Miran vakkari asiakkaaksi muodostunut ripisen yhteydessä. Olen uusi kaupungissa ja olisi ihana löytää luottokampaaja Helsingistä, niinkun löysin Miran ja mikä parasta, saisi kaksi täydellistä kärpästä yhdellä iskulla <3
Teidän liikkeen fiilis välittyy joka kerta enemmän ja enemmän. Olette molemmat todella positiivisia ja teette työtänne täydellä sydämellä! Kun liikkeenne oven sulkee lähtee aina onnellisin fiiliksin!
Olisi ilo ja onni päästä Annikan käsittelyyn, vuosi sitten viimeksi ollut tukkalääkärissä ja alkaa tyvi jo puskemaan pahasti läpi!

Anni (Ei varmistettu)

oon aina huumorimielellä aatellu että mulla ei oo päässä hiuksia vaan höyheniä... laitoinkin sitte pari vuotta sitten pidennykset, jotka eivät ehtineet olla kuin muutaman kuukauden koska ne repi multa viimisetki hiukset päästä. muistan ku mietin sillon, että jos vaan tuun saamaan nää hiukset vielä joskus takas semmosiksi "höyheniksi" niin en valita niistä enää ikinä! ja täytyy sanoa, että nyt vihdoin nää alkaa olemaan entisen veroiset :) ohuet ku mitkä mutta täytyy olla tyytyväinen ettei ole enää takakaljua (vaikka varmasti nykyään muodikas sekin heh). mutta olis mahtista saada jotain ihanaa uutta jännää!! puspus ihanaa syksyä

Apua (Ei varmistettu)

Hiukseni ovat varjostaneet elämääni jo syntymästäni saakka. Katsos, en usko että sinä, minä tai kukaan muukaan on koskaan todistanut yhtä mahtavaa hiuskuontaloa kuin minulla.

Kasvoin vähävaraisessa perheessä, josta johtuen parturikäynnit olivat hyvin harvassa. Tämän seurauksena minulla todettiin krooninen calorem cerebri inordinatio, eli avoijen ylikuumeneminen liiallisen hiusmassan takia. Lääkäreiden ja johtavien hiusasiantuntijoiden mukaan, ainoa hoito tähän olisi säännöllinen käynti parturissa ja päivittäinen hiusten hoito. Tähän perheelläni ei kuitenkaan ollut varaa.

Ajan saatossa asiat eivät ole sen koomin parantuneet. Olen nimittäin vähävarainen opiskelija ja kärsin tästä ongelmasta edelleen. Voitte tietenkin kysyä, että eikö olisi nykyajan edullisilla kotipartureilla, helppoa pitää hiukset lyhyenä, ja näin välttää tämä kuvailemani Danten helvetti. Periaatteessa kyllä. Vastaus, niin kuin mikään muukaan tässä elämässä ei kuitenkaan ole yhtä yksinkertainen kuin sen aluksi ajattelisi olevan.

Nähkääs, tämän päivän trendit velvoittavat minut kasvattamaan hiukseni, saadakseni edes jonkinlaista tunnustusta vastakkaiselta sukupuolelta sekä yleistä hyväksyntää kaupungin kaduilla. Näinollen pyydänkin sinua auttamaan ystävää hädässä ja nostamaan tämän taakan harteiltani.

Minnan (Ei varmistettu)

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut luonnollisemmasta hiusten väristä. Hiukseni ovat jo vuosia olleet platinablondit ja kaupan värillä niitä värjäsinkin vähän tummemmaksi, mutta lopputulos ei ole ihan sitä mitä haluan. Olisi kiva päästä ammattilaisen käsittelyyn, joka loihtisi minulle unelmieni hiukset :)

TV (Ei varmistettu)

Olen päättänyt palkita itseni laihdutus urakan jälkeen jotenkin....Yksi ajatus on kampaajalla käynti, jossa muuten käyn t-o-d-e-l-l-a harvoin. Hiukseni ovat olleet lähes aina pitkät ja nyt on alkanut houkuttamaan isompi muutos :)

Rinkeli1 (Ei varmistettu)

Pääsen korkeintaan kerran vuoteen kampaajalle. Minulla on luonnollinen liukuvärjätty luonnonkihara tukka. Joka on todella kulahtaneen näköinen, koska viime kerrasta on aikaa. Enkä silloinkaan saanut mitä pyysin. Inhottava maksaa huonosta työstä :( ja luonnonkiharat hiukset tarvitsisivat tehohoitoa ja raikasta väriä! <3

LottaM (Ei varmistettu)

Beauty By Valo on kampaamo missä olen halunnut käydä jo pitkään, ja vielä Annikan asiakkaaksi. Olen seurannut Annikan luomuksia jo pidemmän aikaa, ja hänen tyyli kohtaa minun tyylin kanssa. Syksyn tulleen haluaa taas tukkaan uutta muotoa, kun kesän aikana tulleet vauriot näkyy tukassa. Nyt opiskeluiden sivussa olisi ihana löytää upean tukan myötä enemmän itsevarmuutta. <3 Sillä hiukset ovat naisen kruunu!

Annamari (Ei varmistettu)

Annika osaa aina korjata tukan jos siinä jokin on huonosti. Nyt opiskelijana ei ole varaa korjata tukkaa, josta ei tullut mieluisaa kampaamokäynnin jälkeen Tampereella. Sama kampaaja sitä yritti korjailla mutta edelleen se on sellainen, että haluan pitää hiuksia vain kiinni koska väri on mielestäni ruma.

Elämässä on alkanut myös uusi vaihe, jonka kunniaksi tahtoisin tehdä tukalleni jotain erikoisempaa jonka symbolisoi uuden lehden kääntymistä elämässä.

Lettipää (Ei varmistettu)

Jos voittaisin arvonnan, niin tahtoisin että hiuksistani leikattaisiin letit lahjoitettavaksi hiustenlähdöstä kärsivien lasten peruukkeihin. Kaipaan rohkeutta suunnitelman toteuttamiseen ja tämä olisi täydellinen sysäys! ❤️

Sinii (Ei varmistettu)

Wow upea arvonta! Mulla on mennyt hiukset aika huonoon kuntoon tässä vuosien saatossa. Kotivärjäykset aloitin jo ala-asteella. Nyt tosin olen pitänyt muutaman vuoden taukoa värjäyksistä... Ja sen kyllä huomaa, koska eloisuutta hiukset kaipaisi kovasti lisää. Latvani myös kuivuvat ja haurastuvat aika helposti.. Yläasteella taas oli hurja laihdutus buumi, jolloin hiukset taisivat harventua aikalailla:/ Nyt 23 vuotiaana voin vain unelmoida terveistä ja hyväkuntoisista paksuista hiuksista.
sini.turunen@laakkonen.fi

Jenny La (Ei varmistettu)

Ihana arvonta! Omat hiukseni kaipaisivat jonkinlaista piristysruisketta; kesän jälkeen latvat ovat melko huonossa kunnossa ja aurinkokin on tehnyt tuhojaan. Luonnonvaaleat hiukseni taittavat jatkuvasti keltaiseen ja kaipailisin siksi myös vinkkejä, miten niiden sävyn saisi pidettyä astetta neutraalimpana.

idaelisa (Ei varmistettu)

Oispa ihana jos onnetar potkaisis! Mä oon käyttänyt vuosikausia pidennyksiä ja omia hiuksia ei oo leikattu aikoihin, ihan hävettää tunnustaa etten edes muista koska olen viimeksi kampaajan penkissä istunut. Itse olen latvoja leikannut ohennussaksilla (tähän itkunauruhymiö) että pidennysten ja omien hiusten raja ei näy niin selkeästi.

Noh, nyt päätin sitten kokeilla voisinko olla ilman pidennyksiä ja otin jatkot pois päästä. Havahduin kuitenkin siihen että omat hiukset olikin yllättävän huonossa kunnossa ja ne on varmaan vuosien saatossa vaan katkeillut latvoista, eikä oo päässykkään kasvamaan pituutta, joten päätin että leikkaampa niitä kunnolla lyhyemmäksi.

Maanittelin poikaystävän hoitamaan leikkauspuuhat, helppoahan se on! No, hyvin se osas leikata tasamittaan hiusten takaosan (hoidin itse sivut, ne voi leikata itsekin) muttei suostunut leikkaamaan tarpeeksi lyhyeksi, kun halusinkin takatukan olkapäille ulottuvaksi. Hoidin sitten homman itse laittamalla hiusten takaosan ponnarille ja hiustenleikkuukoneella vetäsin hyvään mittaan. Itse leikkaus on siis nyt hyvä ja siitä tykkään, mutta nyt ongelmana on väri. Mä haluaisin vihdoin saada sellasen ihanan vaaleentuhkanruskeen (ehkä vähän vaaleammilla surffiraidoilla varustettuna), vähän sellaisen "maantien" harmaan värin nykyisen blondin (tyvikasvulla + värjätyllä ruskeella "feikkityvikasvulla höystettynä) tilalle. Se on vähän kinkkisempi homma kotioloissa, sillä pieleenmenon mahdollisuus on suuri kun alkaa leikkimään kaupan väreillä. Joko siitä tulee vihertävä, liian lämmin tai liian tumma.

Ja tässä kohtaa tää arvonta astuu peliin! Jos onnetar potkaisee, mä lupaan etten säntää ens viikolla palkan tilille kolahtaessa lähimpään markettiin hiusväriostoksille, vaan luotan homman osaavan ihmisen vastuulle. :D

emmmaaa (Ei varmistettu)

Haluaisin lahjoittaa pitkät hiukesni hyväntekeväisyyteen, mutta olen ollut vuosia vailla vakkarikampaajaa, joka loihtisi minulle ihanat lyhyen tukkalookin! Uusi väri piristäisi varmasti myös uutta tyyliä ja Annika vaikuttaa aivan täydelliseltä projektiin. Olen hurahtanut tähän blogiin ja seuraan aina IG:stä valon meininkejä :)

jihuuu (Ei varmistettu)

Olen muuttanut muutama vuosi sitten Helsinkiin, enkä käynyt kampaajalla koska olen vakkarikampaajaa vailla! Seuraan Valoa somessa ja olisi niin ihanaa päästä annikan käsittelyyyn!! :))

NannaH (Ei varmistettu)

Voi miten olisi ihanaa!!Sama musta tukka varmaan reilun 10vuoden ajalta kaipaa ehdottomasti päivitystä ja miten ihana tuollainen hemmotteluhetki olisi syksyn sateiden keskelle!

Anska (Ei varmistettu)

Oo, oispa huikea juttu! Hiukset kaipaisivat kipeästi syysilmettä ja onpa mielessä ollut kaipuu oikeasti hyvään suunnitelmaan sen "vähän kirkastusta ja latvojen tasaus" sijaan. Syksy on mahtavaa aikaa, mutta hitsin kiireistä! Olisinpa onnellinen tuollaisesta hemmottelusta <3

nelliX (Ei varmistettu)

En edes muista, koska oon käynyt kampaajalla. Tämmöselle keskiäkäiselle mamitsalle pieni muodonmuutos ois varsinainen ympäristöteko ;)Varsinkin, kun juuresta pukkaa harmaata ihan huolella. Mukana.

Laiskimus (Ei varmistettu)

Sais hyvän syyn vierailla pääkaupunkiseudulla moikkaamassa sukulaisia ;)

Oon hiusten kanssa tosi laiska, jos laittamisessa kuluis enemmän kuin 5min en jaksa vaivautua vaan nyt pitkällä tukalla ne eksyy aina ponnarille. Pitäis saada muodonmuutoksella piristettä harmaaseen arkeen :) Ja muutosta kaivatessani annan parturille vapaat kädet toteuttaa itseään, ammattilainen osaa paremmin kuin minä :P

isattt (Ei varmistettu)

Ihana arvonta! Olen käynyt kampaajalla viimeksi vuonna 2011, joten poikaystävä on joutunut siitä lähtien leikkaamaan tukkaa :D olisi mukava yllättää hänet, kun hän palaa reissusta!

Hddi (Ei varmistettu)

Muuttostressi ja alkavan syksyn kiireet verottavat aikaa hiustenlaitosta. Tukka äkkiä nutturalle ja töihin. Pakkaamista ja muuta muuttoon liittyvää ylimääräistä tekemistä, peiliin ei ehdi vilkaista ollenkaan. Uusi tukka ja syksyn väri olisi paikallaan, pieni hemmotteluhetki.

veermaria (Ei varmistettu)

Olisi ihana päästä vaihteeksi ihan oikealle ammattilaiselle hiustenlaittoon omien värjäilyjen sijaan. :) Lisäksi hiuksissani ei ole ollut oikeaa mallia vuosiin...

Viivi B (Ei varmistettu)

Oooooh olisi maailman ihaninta päästä muodonmuutokseen! Viimeisin kampaajakäynti on 2,5v takaa - sen jälkeen on hiusten annettu levätä värjäyksiltä ja lähes kokonaan muultakin käsittelyltä. Osittain tarkoituksella, mutta jännästi on aikaa kulunut huomaamatta enemmän kuin oli tarkoitus. Liikkeenne on ihana, toivottavasti voitan! ❤️❤️❤️

Kerppi (Ei varmistettu)

Jo kolmatta vuotta opiskelijan arkea elelessäni on minulla hyvin harvoin varaa taikka aikaakaan käydä kampaajalla. Hiukset ovat minulle kuitenkin hyvin tärkeä ulkonäköön liittyvä ominaisuus, olenhan horoskooppimerkiltäni leijona. :) olisi ihanaa päästä hemmottelemaan kuontaloa hyvällä omallatunnolla!

sewa villa (Ei varmistettu)

Check in secara teratur saat departemen urusan pemerintahan GCSAA terus menginformasikan tentang tenggat waktu kepatuhan penting yang mempengaruhi fasilitas golf. Topik hangat - beberapa yang termasuk dalam https://sagalayavillage.com
https://sagalayavillage.com/category/villa-bukit-danau/
https://sagalayavillage.com/category/villa-coolibah/
https://sagalayavillage.com/category/villa-kota-bunga/
https://sagalayavillage.com/category/villa-puncak/
https://sagalayavillage.com/category/villa-puncak-resort/
https://sagalayavillage.com/2017/09/07/sewa-villa-puncak-bukit-danau-lot...
https://sagalayavillage.com/2017/09/07/sewa-villa/
https://sagalayavillage.com/2017/09/07/sewa-villa-puncak-murah/
https://sagalayavillage.com/2017/09/07/sewa-villa-puncak-6-kamar/
https://sagalayavillage.com/2017/09/07/sewa-villa-puncak-bukit-danau-clu...
https://sagalayavillage.com/2017/09/14/sewa-villa-di-puncak-bukit-danau-...
https://sagalayavillage.com/2017/09/14/sewa-villa-puncak-bukit-danau-lot-5/
https://sagalayavillage.com/2017/09/14/sewa-villa-bukit-danau-lot-14/
https://sagalayavillage.com/2017/09/14/sewa-villa-puncak-3-kamar/
https://sagalayavillage.com/2017/10/05/sewa-villa-kota-bunga-murah/
https://sagalayavillage.com/2017/10/05/sewa-villa-di-kota-bunga/
https://sagalayavillage.com/2017/10/05/sewa-villa-puncak-kota-bunga/
https://sagalayavillage.com/2017/10/05/sewa-villa-kota-bunga/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/villa-coolibah/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/villa-puncak-coolibah/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/sewa-villa-di-coolibah/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/sewa-villa-coolibah-murah/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/sewa-villa-coolibah/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/sewa-villa-coolibah-kav-28/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/sewa-villa-puncak-coolibah-kav-58/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/sewa-villa-coolibah-kav-59/
https://sagalayavillage.com/2017/08/27/sewa-villa-coolibah-kav-72/
https://sagalayavillage.com/2017/08/31/sewa-villa-puncak-cendrawasih/
https://sagalayavillage.com/2017/09/07/sewa-villa-puncak-bukit-danau-lot-b/
https://sagalayavillage.com/2017/11/05/sewa-villa-bukit-danau/
https://sagalayavillage.com/2017/11/05/sewa-villa-braja-bukit-danau/
https://sagalayavillage.com/2017/11/21/sewa-villa-bougenville-2/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.