Kuulumisia

Best regards -E

Jahas, herätellääs tätä blogia uudelleen henkiin. Viime kevät meni pääsykokeisiin päntätessä ja kirjottaminen jäi. Nyt voin ilokseni kertoa, että se pänttääminen kannatti, sillä pääsin yliopistoon sisään! Opiskelen siis tällä hetkellä Rauman OKL:ssa lastentarhanopettajaksi ja ainakin yksi välietappi on nyt tulevaisuuden eteen saavutettu. Haaveena mulla olis valmistua luokanopettajaksi, johon siis aion lastentarhanopettajaksi valmistumisen jälkeen hakea jatkaamaan. Alotin opinnot syksyllä ja oon kyllä ollut niin tyytyväinen. Toivoin pääseväni Tampereelle, mutta onhan tää Raumakin ollut ihan kiva paikka asustella. Ainoa harmillinen asia on se, että kotiin on pitkä matka ja julkisilla ei pääse, joten autolla on kuljettava sillon, kun haluaa kotona käydä. 

 

Me ostettiin myös oma asunto syksyllä täältä ja päästiin vihdoin pitkän odotuksen jälkeen muuttamaan omaan kotiin tammikuussa. Syksy meni väliaikaisessa kämpässä, suurin osa tavaroista pahvilaatikoissa säilytyksessä ja voi sitä onnen määrää, kun pääsin helmikuun lopussa purkamaan loput vaatteet uusiin vaatekaappeihin, jotka meille tänne tehtiin. Asunto on tosi kiva, tuntuu oikeastaan enemmän kodilta, kun ykskään aiempi ja sijainniltaankin tosi sopivalla paikalla. Täältä ei oo pitkä matka keskustaan ja kouluunkin pääsee pyörällä, mutta kuitenkaan ei asuta ihan keskustan sykkeessä, vaan koiran kanssa pääsee lenkkeilemään kivasti pikku metsäpolkuja ja muita erilaisia reittejä täällä kaupungin reunalla. 

 

 

Ollaan siis viihdytty täällä enemmän kun hyvin, koulu sujuu ja edessä siintävä kevät ja kesä nostaa mielialaakin astetta positiivisemmaksi kokajan. Koulua on jäljellä kaksi viikkoa, sitten päiväkotiharjoittelu ja sen jälkeen alotankin jo kesätyöt kotikonnuilla. Nyt vielä pitää puskea parit koulutyöt ja tentit läpi niin sit saa keskittyä kaikkeen kivaan taas. 

 

Palataan! 

-E

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.