Ladataan...
Black + White = Grey

Nyt on tullut aika heittää hyvästit täällä Lilyssä bloggailulle, ja siirtyä uusiin maisemiin. Tämä on nyt siis viimeinen postaukseni täällä, ja jatkossa löydätte minut CASA Blogien puolelta:

http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi/

Toivon todella paljon, että mahdollisimman moni teistä vanhoista lukijoista siirtyisi kanssani tuohon uuteen osoitteeseen :). Siellä nimittäin meno jatkuu entiseen malliin, eli jatkan siitä mihin täällä Lilyssä jäin. Kannattaa siis päivittää Google Readerit, Bloglovinit, Blogilistat ym. syötteenlukijat, jotta pysyt kärryillä uusimmista postauksistani :). Helpoiten se onnistuukin esimerkiksi menemällä uuteen blogiosoitteeseeni, ja klikkaamalla oikealla olevasta sivupalkista löytyviä Follow me -linkkejä sen mukaan minkä kautta haluat blogiani seurata :).

Lopuksi haluan vielä kiittää teitä kaikkia ihania lukijoitani tästä ajasta, jonka olen täällä Lilyssä viettänyt <3. Toivottavasti näemme vielä myös tuolla CASAn puolella!

Kivaa viikon jatkoa!

- T -

Ladataan...

Ladataan...
Black + White = Grey

Saimaa liplattaa sinisenä. Linnut visertelevät ja pyrähtelevät pesänrakennuspuuhissaan. Aurinko lämmittää niin ilmaa kuin mieltäkin. Kukkaset oikovat talven tuivertamia varsiaan; osa on jo täydessä terä(lehde)ssä, kun osa vielä miettii ja tuumailee, että onkohan sitä lehtivihreää nyt tarpeeksi vastaanottamaan auringon valoa ja säteitä. Ja puissa, niissä alkaa näkyä jo pieniä vaaleanvihreitä silmuja!

Sään puolesta ei uskoisi huhtikuuksi :). Vaikka loppukuutahan tässä jo eletään, sillä ensi viikolla kalenteri kääntyy toukokuun puolelle. Mutta en valita, sillä tätä olen odottanut viime kesästä asti! Aurinkoa ja lämpöä. Minun puolestani mittari saa kohota vaikka kuinka korkealle, sillä Suomessa ei voi koskaan olla liian kuuma :). 10 kuvaa kesään -haaste alkaa jo todellakin olla loppusuoralla, sillä enää siitä puuttuu vain kaksi kuvaa. Ja nuo seuraavat kuvat julkaisenkin jossain ihan muualla ;)...

...Nimittäin blogini siirtyy tulevalla viikolla CASA Blogien joukkoon :). Hyvällä tuurilla muutto tapahtuu jo heti huomenna, mutta joka tapauksessa alkuviikon aikana. Blogini tyyli ja jutut pysyvät samanlaisina, eli jatkan CASAssa samalla meiningillä kuin täällä Lilynkin puolella. Olisinkin todella iloinen ja kiitollinen, jos te kaikki ihanat lukijani seuraisitte mukanani tuonne uuteen blogiosoitteeseen: blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi :). Ilmoitan teille heti, kun bloggaaminen uudessa portaalissa alkaa, siihen asti kirjoittelen vielä näillä tutuilla sivuilla :).

Aurinkoista sunnuntai-illan jatkoa!

- T -

Ladataan...
Black + White = Grey

Sivu 16:

...Sittemmin oli aika tunnustaa tosiasiat: ne alkoivat kasvaa, kun tuli keski-ikä ja sen tuomat muutokset.

    Gynekologi kuunteli minua viisi minuuttia ja määräsi sitten ihanaa estrogeenigeeliä, jota laitetaan pari pumppausta reiteen joka ilta. Kutsun sitä mummugeeliksi. Olisin voinut valita myös laastarin, mutta tuntui typerältä lätkäistä laastari paikkaan, jossa ei ole haavaa, joten geeli tuntui paremmalta vaihtoehdolta.

   Kolmessa vuorokaudessa hikoilu loppui. Ostin sen kunniaksi uuden silkkiyöpuvun.

    Ihanaa vaihtelua siihen, että on joutunut nukkumaan kulahtaneissa röntteissä, jotka joutaisivat keittiöräteiksi. Raivohulluus ei lähtenyt kokonaan, mutta väheni huomattavasti.

    Kerroin asiasta myös pojalleni. Selitin, että äiti on ollut vähän hermostunut viimeiset kuukaudet, koska äidillä on vaihdevuodet, mutta nyt se loppuu, kun äiti on saanut sellaista geeliä, joka vie hermostuneisuuden pois.

    Kun seuraavan kerran korotin ääntäni, hän kysyi huolekkaana: - Ooksä ottanu sitä sun vuorovesigeeliä?

    Vaihdevuodet. Olen perverssillä tavalla tyytyväinen. Otan tämän seikkailuna. - Hyvä ystävä, sanon itselleni. - Onneksi olkoon siitä, että olet selvinnyt tähän asti!

    Mitähän jännittävää on vielä edessä? Seksi kuulemma lakkaa kiinnostamasta. No, onhan se jo nähty.

    Olisi itse asiassa ihanaa pärjätä kokonaan ilman miehiä...

// Anna-Leena Härkönen: Takana puhumisen taito // (Kirjan ja ruusun päivä 2014 -teos)

- T -

Ladataan...

Pages