Ladataan...
Black + White = Grey

Nyt on tullut aika heittää hyvästit täällä Lilyssä bloggailulle, ja siirtyä uusiin maisemiin. Tämä on nyt siis viimeinen postaukseni täällä, ja jatkossa löydätte minut CASA Blogien puolelta:

http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi/

Toivon todella paljon, että mahdollisimman moni teistä vanhoista lukijoista siirtyisi kanssani tuohon uuteen osoitteeseen :). Siellä nimittäin meno jatkuu entiseen malliin, eli jatkan siitä mihin täällä Lilyssä jäin. Kannattaa siis päivittää Google Readerit, Bloglovinit, Blogilistat ym. syötteenlukijat, jotta pysyt kärryillä uusimmista postauksistani :). Helpoiten se onnistuukin esimerkiksi menemällä uuteen blogiosoitteeseeni, ja klikkaamalla oikealla olevasta sivupalkista löytyviä Follow me -linkkejä sen mukaan minkä kautta haluat blogiani seurata :).

Lopuksi haluan vielä kiittää teitä kaikkia ihania lukijoitani tästä ajasta, jonka olen täällä Lilyssä viettänyt <3. Toivottavasti näemme vielä myös tuolla CASAn puolella!

Kivaa viikon jatkoa!

- T -

Share
Ladataan...

Ladataan...
Black + White = Grey

Saimaa liplattaa sinisenä. Linnut visertelevät ja pyrähtelevät pesänrakennuspuuhissaan. Aurinko lämmittää niin ilmaa kuin mieltäkin. Kukkaset oikovat talven tuivertamia varsiaan; osa on jo täydessä terä(lehde)ssä, kun osa vielä miettii ja tuumailee, että onkohan sitä lehtivihreää nyt tarpeeksi vastaanottamaan auringon valoa ja säteitä. Ja puissa, niissä alkaa näkyä jo pieniä vaaleanvihreitä silmuja!

Sään puolesta ei uskoisi huhtikuuksi :). Vaikka loppukuutahan tässä jo eletään, sillä ensi viikolla kalenteri kääntyy toukokuun puolelle. Mutta en valita, sillä tätä olen odottanut viime kesästä asti! Aurinkoa ja lämpöä. Minun puolestani mittari saa kohota vaikka kuinka korkealle, sillä Suomessa ei voi koskaan olla liian kuuma :). 10 kuvaa kesään -haaste alkaa jo todellakin olla loppusuoralla, sillä enää siitä puuttuu vain kaksi kuvaa. Ja nuo seuraavat kuvat julkaisenkin jossain ihan muualla ;)...

...Nimittäin blogini siirtyy tulevalla viikolla CASA Blogien joukkoon :). Hyvällä tuurilla muutto tapahtuu jo heti huomenna, mutta joka tapauksessa alkuviikon aikana. Blogini tyyli ja jutut pysyvät samanlaisina, eli jatkan CASAssa samalla meiningillä kuin täällä Lilynkin puolella. Olisinkin todella iloinen ja kiitollinen, jos te kaikki ihanat lukijani seuraisitte mukanani tuonne uuteen blogiosoitteeseen: blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi :). Ilmoitan teille heti, kun bloggaaminen uudessa portaalissa alkaa, siihen asti kirjoittelen vielä näillä tutuilla sivuilla :).

Aurinkoista sunnuntai-illan jatkoa!

- T -

Share

Ladataan...
Black + White = Grey

Sivu 16:

...Sittemmin oli aika tunnustaa tosiasiat: ne alkoivat kasvaa, kun tuli keski-ikä ja sen tuomat muutokset.

    Gynekologi kuunteli minua viisi minuuttia ja määräsi sitten ihanaa estrogeenigeeliä, jota laitetaan pari pumppausta reiteen joka ilta. Kutsun sitä mummugeeliksi. Olisin voinut valita myös laastarin, mutta tuntui typerältä lätkäistä laastari paikkaan, jossa ei ole haavaa, joten geeli tuntui paremmalta vaihtoehdolta.

   Kolmessa vuorokaudessa hikoilu loppui. Ostin sen kunniaksi uuden silkkiyöpuvun.

    Ihanaa vaihtelua siihen, että on joutunut nukkumaan kulahtaneissa röntteissä, jotka joutaisivat keittiöräteiksi. Raivohulluus ei lähtenyt kokonaan, mutta väheni huomattavasti.

    Kerroin asiasta myös pojalleni. Selitin, että äiti on ollut vähän hermostunut viimeiset kuukaudet, koska äidillä on vaihdevuodet, mutta nyt se loppuu, kun äiti on saanut sellaista geeliä, joka vie hermostuneisuuden pois.

    Kun seuraavan kerran korotin ääntäni, hän kysyi huolekkaana: - Ooksä ottanu sitä sun vuorovesigeeliä?

    Vaihdevuodet. Olen perverssillä tavalla tyytyväinen. Otan tämän seikkailuna. - Hyvä ystävä, sanon itselleni. - Onneksi olkoon siitä, että olet selvinnyt tähän asti!

    Mitähän jännittävää on vielä edessä? Seksi kuulemma lakkaa kiinnostamasta. No, onhan se jo nähty.

    Olisi itse asiassa ihanaa pärjätä kokonaan ilman miehiä...

// Anna-Leena Härkönen: Takana puhumisen taito // (Kirjan ja ruusun päivä 2014 -teos)

- T -

Share
Ladataan...

Ladataan...
Black + White = Grey

Kun celsiukset kohoavat siniseltä punaiselle, nousee myös hymy herkästi kohti korvia :). Pääsiäistä sai viettää mitä parhaimmassa säässä, ja vielä tänäänkin on ollut ihan super lämmin!

Kävin tänään töiden jälkeen pienellä lenkillä, ja kuten melkein aina, nytkin askeleeni suuntasivat satamaan. Niin ihanaa, kun Saimaa välkehtii jo vapaana ja syvänsinisenä. Mielestäni vesi, olkoon sitten järvi, joki tai meri, ei kuulu jään kahleisiin, vaan sen täytyy liplattaa vapaasti ja vallattomasti :).

Joka vuosi, kun tulee ensimmäiset oikeasti lämpimät päivät, kiinnitän huomioni erääseen asiaan: ihmisten pukeutumiseen. Lenkillä nimittäin törmäsin pukeutumisen suhteen todellisiin ääripäihin. Osa kulkee vielä visusti takki tiukasti napitettuna ja paksuun kaulaliinaan hautautuneena, kun taas osa riisuu kerroksia pois nopeammin kuin häviäjä räsypokassa. Oli jotenkin hassua katsella, että samaan aikaan näkökentässäni oli paksuissa talvitamineissa tallustavat äiti ja lapsi (lapsi etenkin näytti siltä, että lämpöhalvaus on jo todella lähellä!), sekä ilman paitoja lentopalloa pelaava poikajoukko. Todistinpa jo senkin ihmeen, että biitsikelit taitavat olla täällä, sillä sataman lähellä olevan uimarannan ohi kävellessäni näin rannalla pari kymmenvuotiasta pikkutyttöä uimapuvut päällä ja pyyhkeet kauniisti levitettynä rantahietikolle :D. 

Löysin muuten puhelimen muistista kuvan reilun kolmen viikon takaa, jolloin näkymä oli vielä melko jäinen:

Hrr, muistan vieläkin kuinka kylmä tuuli tuona päivänä puhalsi, kun yllä oleva kuva on räpsäisty.

Mutta kyllä se vain niin on, että kevät ja kesä ovat Suomessa ehdottomasti parasta aikaa! Mitä kuumempi, sen parempi :).

Oikein aurinkoista ja mukavaa alkanutta viikkoa!

- T -

Share
Ladataan...

Ladataan...
Black + White = Grey

Pääsiäinen ei ole itselleni oikeastaan millään tapaa merkityksellinen juhlapyhä. Siispä kotikaan ei saanut ylleen mitään teemaan sopivia koristuksia. Paitsi suklaanamusia! Vaikka varsinkaan nuo pienessä Aalto-maljassa olevat suklaarakeet eivät ole pääsiäistä nähneetkään, niin saavat ne nyt ajaa asiansa koristeina. Tosin koristeitahan ei yleensä syödä... Otin nuo kuvat päivällä hetimmiten kun olin laittanut herkut esille, mutta nyt jo niin Aalto-maljassa kuin Kastehelmessäkin pyörii enää vain muutama orpo pallero odottamassa ylösnousemustaan minun suuhuni. Etenkin nuo pastellin väriset pikkumunat vievät kielen mennessään, ja pitkästäperjantaista huolimatta ne ovat kyllä hävinneet melko nopeasti. Kun herkkupossu on asialla, niin minkäs teet :).

Lapsena pääsiäistä odotti aina ihan toisenlaisella innolla. Se olikin heti joulun jälkeen yksi parhaimmista juhlista. Olisikohan kasalla pääsiäismunia ollut osuutta asiaan ;). Laitoimme aina sisarusteni kanssa saappaat tai töppöset riviin tuulikaappiin, ja yön aikana pääsiäispupu oli tuonut jalkineen täyteen suklaamunia. Kuinka emme koskaan heränneet, vaikka pupu ihan varmasti piti jonkinlaista ääntä käydessään :).

Hassua muuten, että vaikka olen tunnetusti toivoton herkkuhiiri ja suorastaan riippuvainen suklaasta, niin pääsiäismunat eivät enää nykyään iske yhtään. Toki pystyn "pakon" edessä sellaisen syömään. Eilen nimittäin söin töissä yhden Kinderin, kun niitä nyt sattui olemaan tarjolla, mutta esimerkiksi viime pääsiäisena en muista syöneeni yhtään ainutta suklaamunaa. Mieluummin syön tuollaisia kuvissakin näkyviä suklaarakeita :).

Hauskaa pääsiäistä teille kaikille! Nauttikaa ja rentoutukaa!

- T -

 

Share

Ladataan...
Black + White = Grey

Olohuoneeseemme on hiipinyt jokin sinne kuulumaton väri.

Seinän vierustaa on nimittäin jo parin kuukauden ajan koristanut tummanruskea pikkupöytä. Vaikka pöytä on väritykseltään kaukana siitä, mitä kotiimme haluan, on silmä kuitenkin jo ehtinyt tottua siihen. Tai siis molemmat silmät, harvemminpa tätä maailmaa nyt ihan kyklooppina tarkkailen :).

Kuten jo helmikuussa ohimennen mainitsin, olen käynyt Bio Sculpture -kynsiteknikkokoulutuksen. Kynsien tekoon tarvitaan luonnollisestikin pöytä, jonka ääressä työskennellä, ja ilokseni sainkin tämän pöydän lainaan anoppila-appiukkolasta. Oikealta funktioltaan pöytä on pelipöytä, ja sen saisi suuremmaksi kääntämällä kansilevyn auki, mutta minulle riittää paremmin kuin hyvin tuo pieni koko. Korjaan aina kaikki kynsien tekoon tarvittavat välineet kaappiin piiloon, sillä en halua, että olohuoneessamme olisi pysyvästi työpiste näkösällä. Näitä kuvia katsoessa pöytä ei siis millään tapaa paljasta, mihin tarkoitukseen se meillä oikeasti on.

Pöydän päälle olisi hauska tehdä jokin asetelma, mutta mitään kovin monimutkaista se ei saisi olla, sillä minun täytyy saada pöytä helposti tyhjäksi. Useimmiten pöytää koristaakin vain kukkaset sekä muutama kirja. (Nuo kauniit ruusut sain J:ltä yllätykseksi muutama päivä sitten <3. )

Nyt suuntaan lempipuuhani pariin: ripustamaan puhtaat pyykit kuivumaan :). Oikein kivaa viikkoa teille kaikille!

- T -

Share

Pages