11.7.2012

Tomi Mustikka

On olemassa ihmisiä, jotka näyttävät valokuvissa hemmetin hyviltä aina ja joka kerta. On myös olemassa niitä, jotka kadottavat itsensä sulkijan kolahtaessa tai poistuvat vaihtoehtoisesti paikalta.

Meikäläinen kuuluu jälkimmäiseen kastiin. Jonkin sortin muotibloggaajan näkövinkkelistä tilanne on ollut tympeä: asukuvat kun luonnollisesti kuuluvat lajityypin ytimeen.

Ryhmäpainostuksen alaisena päätin kuitenkin kokeilla, miltä kameran eteen asettuminen tuntuu. Se kuuluisa hovikuvaajakin löytyi, kiitos yllyttävien kämppisten. 

Joten siinä meitsi sitten on, Jennan sanat korvissa kaikuen, paita rypyssä ja sisäpihan ikkunoista heijastuvat katseet niskaa korventaen. 

Ja joo, kokeillaan ensi kerralla sellaista kokovartalosettiä ja kameraan katsomista ilman hajoilua.

Neuletakki: Whyred
Paita: Weekday
Farkut: Nudie
Kengät: Whyred
Kangaskassi: Mauerpark, Berlin

Kuvat: Antti Simola

Kommentit

Eeva Kolu

No mutta hyvinhän se meni!

Laiturilta järveen vaan, sano yksi mun kurssiohjaaja, ja oli oikeassa. Ihmisen pitää tehdä just niitä asioita, jotka tuntuu kaikista hulluimmilta ja epämukavimmilta. Kun tuijottaa tarpeeksi (omasta mielestä tietysti valtaisan epäonnistuneita valokuvia) itsestään, jotenkin sitä oppii nauramaan itselleen ja pieni pala sitä iänikuista häpeilyä katoaa johonkin. Siitä on hyötyä muussakin kuin muotibloggaamisessa :)

Tämä siis maailman epävalokuvauksellisimmalta ihmiseltä, joka ei itsekään tiedä, missä masokismipuuskassa aikoinaan alkoi bloggaamaan ilman naamasensuuria.

 

Tomi
Tomi Mustikka

Ja monta yritystä se vaati!

Olen samaa mieltä kurssiohjaajasi kanssa. Eipä sitä ihminen liiku mihinkään suuntaan, jos pysyy aina sillä omalla reviirillään. 

Että näin. Katotaan, mihin sfääreihin meikäläisen asukuvainspis räjähtää.

JEPSUKKA
JEPSUKKA

<3

ElinaOVierailija (Ei varmistettu)

Pöh, aina näytät hyvältä kuvissa, ainakin niissä mitä oon nähnyt facebookissa. Toisaalta itse koen näyttäväni kuvissa lähinnä perunalta.

Tomi
Tomi Mustikka

Jepsukka, sydäntä sinnekin! Ja Elina niin se vain on, että ollaan itse omien kuviemme kovimpia arvostelijoita. Mut kiitti silti! Tattista myös PB. Pirun vaikeaa ja epämiellyttävää oman naaman kuvailu ehdottomasti on. Ja siitä syystä niitä ei ole tämän jälkeen ilmestynyt, mutta ehkä vielä jonakin päivänä! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.