Inspiraationlähteitä vko 4

Tomi Mustikka

1) Siisteys

Liekö viime viikkojen työnhakuprosessin syytä, mutta hieman siistimpi ja huolitellumpi tyyli on alkanut kiehtoa enemmän. Nopea vilkaisu vaaterekkiin kuitenkin paljasti, että henkareilta ei löydy edes yhtä tavallista ja yksiväristä kauluspaitaa.

Että katsellaan uudestaan ensi keväänä, sillä aikaa suosittelen seuraamaan tätä kotimaista blogia.

2) Vihreä

Tilasin joulun alennusmyynneistä Soullandin tummanvihreän villatakin. Vihreä kuulosti juuri sellaiselta trendiväriltä, jota sini-musta -akselille jumiutunut puristikin voisi käyttää.

Jos omistaisin rajattoman budjetin sekä vaatekerraston, saattaisin yhdistellä väriä juuri yllä olevaan tapaan. 

3) Huolettomuus

Muutin ensimmäistä kertaa kimppakämppään loppusyksystä 2011 ja kommuunin suurin naurunaihe oli jaloissani pyörineet lenkkitossut. Viime vuoden aikana nauru lakkasi ja tänä keväänä tilanne on jo aivan toinen: Raf Simonsin ja Adidaksen kaltaiset lenkkariyhteistyöt ovat nyt ihan ookoo. 

Ennustankin, että lähiaikoina kuljemme juoksutrikoot päällä töihin ja sieltä suoraan lenkille, salille ja ennemmin tai myöhemmin kaljalle. 

(Pakko tähän väliin avautua, että Raf Simonsin ja Adidaksen lenkkarit ovat ihan saatanan rumat)

Kuva 2 täältä, loput Pinterestistä ilman oikeita lähteitä

Kommentit

Anttic (Ei varmistettu) http://www.alennuskoodi.fm

Juoksutrikoot päällä töihin ja muualle? Not gonna happen. Toi vihreä bleiseri toimii hyvin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Lenkkarit on ihanat mutta meggingait... eih! :)

Tomi
Tomi Mustikka

Anttic:

Epätodennäköinen skenaario, muttei ollenkaan mahdoton. Lenkkareistakin tuli muoti-ilmiö osittain käytännöllisyytensä takia, joten sama voisi ehkä päteä myös juoksutrikoisiin? 

Kyseisessä kuvassa mua inspiroi kuitenkin enemmän asenne kuin itse lahkeet.

Vierailija:

Juoksutrikoot menee juoksukäytössä, mutta en mäkään niitä vapaa-ajalla sporttaisi. Ja megginsit ovat olleet pannassa siitä lähtien, kun koko termi keksittiin...

Anna Karhubear

Tosi kivoja tyylejä, mutta tosiaan nuo trikoot vaativat vähän sulattelua :) Vinkkasimme jutustasi myös Lilyn Facebookissa!

Digisus (Ei varmistettu)

Juoksutrikoot toimii kyllä toimistossakin! Mun pomolla on ollut useamman kerran mustat Adidaksen juoksupöksyt tyylikkäästi töissä ja hän on ihan aikuinen nainen. Joten miksi ei, kun osaa yhdistää ne oikein hyvällä maulla! Samaa mieltä addu + Simons yhteistyöstä. Ei kaunis kenkämallisto. Aika jännä, adidaksen muut yhteistyöt ovat aina olleet mun mieleen.

Leevi25 (Ei varmistettu) https://toripelit.com/

Tosi kivoja tyylejä

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.