Jäi kaiveleen

Tomi Mustikka

Alennusmyynnit ovat omalta osaltani päättyneet. Löysin kaksi käyttövaatetta, yhden erikoisemman paidan sekä kauan kaivatun baarilompakon. Ensimmäisen satsin näittekin jo täällä, ja loput esittelen, kunhan saan revittyä ne päältäni pois.

Jos kylpisin rahoissani, saattaisin vielä ratketa Très Bienin alennusmyyntien seuraaviin tuotteisiin:

Olen elänyt jo pitkään siinä uskossa, että Band of Outsiders, yhteistyössä Sperryn kanssa, ei enää valmista kuvassa näkyviä purjehduskenkiä. Trés Bieniltä niitä tuntui ainakin vielä löytyvän ja vielä kaikissa parhaissa väreissä.

Viime aikojen hasardien nettikaupoista tehtyjen kenkätilausten jälkeen, en toisaalta edes uskaltaisi tilata noinkin kallisarvoisia kenkiä. Tietääkö joku shoppailuholisti, löytyykö näitä kenkiä mistään päin Helsinkiä?

Olen metsästänyt alkuvuodesta lähtien kermanvalkoista palmikkoneuletta. Wood Wood osui melkein oikeaan, Gant Ruggerin versio oli loppu lähes kaikkialta ja Our Legacyn kappaleen löysin vasta äskettäin.

Metsästys jatkuu kuitenkin vielä, sillä yllä oleva neule todennäköisesti loppuu ennen rahapussin täyttymistä.

Sandqvistin Herr Judit -kassi on pyörinyt ostoslistalla jo kauan. Jokin on kuitenkin lykännyt sen ostamista. En tiedä, liittyykö se ehkä hieman turhankin paljon menneisyyteen haikalevassa ulkonäössä vai epävarmassa värimaailmassa.

Très Bienistä löytynyt Dries Van Notenin laukku on kuitenkin kaikkea sitä, mitä etsin. Se vaikuttaa tukevalta, laadukkaalta ja riittävän näkymättömältä. Kulutus varmasti patinoisi sen vieläkin kauniimmaksi. Mutta: hinta on alennuksienkin jälkeen aika rapsakka.

Kuvat: Trés Bien 1, 2 ja 3

Share

Kommentit

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.