Lempibloggaajat: Martin Hansson

Tomi Mustikka

Lempibloggaajat-sarjasta on nähtävästi muodostunut eräänlainen maailmankiertue. Tähän mennessä ollaan käyty Briteissä sekä Kanadassa ja tällä kertaa vuoron saa länsinaapurimme.

Ruotsi on bloggaajien luvattu maa, joka pursuaa toinen toistaan parempia ja paskempia päiväkirjoja. Yksi ensimmäisiä kosketuksiani blogeihin olikin muistaakseni Göteborgissa asuneen tytön ja pojan Kaffe och kaka -niminen palsta, joka harmillisesti tuli tiensä päätökseen jo aikaa sitten ilmeisesti parisuhteen mentyä murusiksi.

Tämän hetken lempparisvedu on ehdottomasti Modemartin-blogia kirjoittava Martin Hansson, jonka tyyli istuu omaan silmääni täydellisesti. Parikymppisessä, Södermalmilla asuvassa pojanklopissa on hieman tyyli-idolin vikaa, vaikka en itse menisi täyttelemään poskipäitäni ihan heti.

Kaikkein hauskinta on, että Hanssonin vaatehankinnatkin menevät aika lailla yksi yhteen omieni kanssa. Erona vain se, että minä suunnittelen ja hän hankkii. Otetaan nyt esimerkiksi se tällä viikolla peräänkuuluttamani kermanvalkea palmikkoneule.

Yhteenvetona voisi mainita, että Modemartinin lukeminen ei ainakaan helpota Ruotsi-kaipuuta mitenkään. Ja ihan sen vuoksi sarjan seuraavassa postauksessa on pakko vaihtaa maata, vaikka Ruotsista löytyisikin lisää esiteltävää.

Kuvat: Martin Hansson

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.