Lontoon ostoskierros, osa 1

Tomi Mustikka

Fiksu vinkki suurkaupunkiin matkaavalle: ottakaa asioista selvää etukäteen. 

Toinen vaihtoehto on lähteä soitellen sotaan ja yrittää pohtia paikan päällä kuumeisesti, mitä oikein tahtoisikaan nähdä. Onni on kuitenkin omistaa kaupunkiin asettautunut ystävä, joka tiesi täsmälleen, minne tahdoin mennä. 

Nyt on minun vuoroni jakaa iloa eteenpäin ja kertoa kaupoista, jotka aiheuttivat hikoilua, sydämentykytystä ja syviä huokailuja. Ensimmäisenä vuorossa The Old Truman Breweryn hoodit.

Folk, 11 Dray Walk

Pyhiinvaellus Folkin myymälään oli ehkä ainoa tavoite, jonka olin matkalleni asettanut. Ja kyllä, kauppa lunasti kaikki odotukset. Lontoolainen brändi edustaa heritage-trendin tyylipuhtainta silmää ja viettettyäni tiloissa epäilyttävän pitkän ajan päätin, että Folk pitää saada Suomeen hinnalla millä hyvänsä.

Number Six, 6 Dray Walk

Number Sixiä voisi kuvailla Lontoon Beamhilliksi, jonka tuotevalikoima painottuu rutkasti enemmän heritageen. Liikkeen esillepano on väljää ja linjakasta, mutta merkkien määrä aiheutti ähkyä. Barbourin, Our Legacyn, Penfieldin, Velourin ja Mark McNairyn ystäville pakollinen pysähdyspaikka.

Ja hei, sieltä saa Vanishing Elephantia.

Son of a Stag, 9 Dray Walk

Son of a Stagin jälkeen Carlings näyttää mitättömältä. Denimiin erikoistunut kauppa erosi saman kadun muista liikkeistä tummanpuhuvalla sisustuksellaan ja persoonallisella merkkivalikoimallaan. 

Red Wing Shoesin, Edwinin, Spellboundin ja Gloverallin kamat saivat joka tapauksessa kaihoisia katseita osakseen.

Kuvat 1, 2 ja 3.

Kommentit

Anna Karhubear

Dray Walkin kaupat = iso sydän. Kiitos tästä, odottelen jo osaa 2!

Tomi
Tomi Mustikka

Eipä kestä, toinen osa on jo tekeillä!

Anna
Ai niin!

Ja kuinkahan monta kertaa (no kahesti) oon pyöriny tuolla, nähny noi liikkeet ja ajatellu, että ne on niin siistin näkösiä, etten uskalla astua sisään.

Tomi
Tomi Mustikka

Seuraavalla kerralla sitten! Noiden myyjät oli niin liikkiksiä, ettei kande pelätä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.