Mjölk A/W 11

Tomi Mustikka

Alkuperäinen tarkoitukseni oli esitellä tänään jotain tatuointeihin liittyvää, mutta erään elintärkeän linkin katoaminen siirsi juttua myöhemmäksi. Siksi voinkin jatkaa siitä mihin eilen jäätiin, eli Mjölkistä.

Lars Stotenin johtama vaatemerkki toimii New Yorkissa hyödyntäen vanhoja käsityöperinteitä. Jokainen kenkäpari valmistetaan käsin kustomointimahdollisuudella, vöiden metalliosat tulevat paikalliselta metallivalmistajalta ja lähes kaikki käytetty nahka on vintagea.

Näillä puheilla syksyn ja talven malliston on pakko näyttää pirun kovalta ja niin se vain tekeekin. Itse iskin silmäni kivuliaimmin näihin alla olevan kuvan yhdistelmiin. Kotiuttaisin mieluusti jokaikisen vaatekappaleen ja eteenkin tuon valkoisen neuleen.

Vaatteiden lisäksi Mjölkiltä löytyy myös kaikennäköistä ja -kokoista tarviketta. Reput tulivat jo mainituiksi, viltinkantohihna on neroutta (tosin kallista sellaista) ja New York -viltti maailman hienoin.

Semmosta.

Kuvat täältä.

Kommentit

Jenna Kämäräinen
Jenna K

Tomi, mulla on nyt vakavaa asiaa. Meidän kommuunista vapautuu syksyllä huone, ja luulenpa, ettei ole muuta vaihtoehtoa, kuin että sä muutat siihen. Koska en näe nyt muuta mahdollisuutta kuin jaettu vaatekaappi kanssasi.

Valkoinen neule. Nimenomaan.

Tomi
Tomi Mustikka

Ooh, Krunan kommuuni - sounds good. Harmi vain, että mun vaatekaappi on tylsääkin tylsempi.

Harmittaa jo valmiiksi, että rakkausneuleen hinta on todennäköisesti mun kuukauden päivärahojen kokoinen. Ostetaanko se puoliksi?

Jenna Kämäräinen
Jenna K

It's a deal! Mä otan parilliset viikot, sä parittomat.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.