Nettikauppavinkki: Yokiono

Tomi Mustikka

Parhaita saalispaikkoja ei saisi varmaankaan paljastaa ainakaan näin julkisesti, mutta koen sen velvollisuudekseni.

Yokiono on puhdaslinjainen nettikauppa, jonka vaatevarannot kertyvät pienempien ja vähän suurempien ruotsalaisten suunnittelijoiden sekä muutaman muun isomman toimijan mallistoista.

Liike nousee ylitse muiden pistämättömällä tyylitajullaan ja vahvalla imagollaan. Jokainen vaatekappale on valittu selvästi edustamaan Yokionon yleisilmettä ja tyylipuhtaat stailaukset tekevät tehtävänsä.

Nettiputiikista löydät tällä hetkellä muiden muassa Odeurin, Lagomin (!), Minimarketin, Carin Westerin ja Libertine-Libertinen mallistot. 

Ja hei, tämänkin postauksen alle saa suositella omia suosikkejaan nettikauppojen saralla. Togs + Clogsia käsitelleen tekstin kommentit ja suositukset löydät täältä.

Kuvat: Yokiono.se

Kommentit

Anna Karhubear

Tämähän vaikuttaa mainiolta kaupalta, kiitos vinkistä Tomi! Mun omat nettikauppasuosikit on ihan boring: asos, net-a-porter ja american apparel, mutta kaikissa on helppo surffailla, maksaminen on vähän liian kätevää ja toimitus toimii. Uutena (k)ilahduksena Cosin verkkokauppa, joka oli tosi kätevä.

Mindeka
Ma-material Girl

Vaikuttaa vaarallisen hurmaavalta, Tomi! Saako laskun lähettää sitten sulle...? ;)

Itsekin mietiskelin samaa aihetta taannoin.  Sinne tuli korvaamaton vinkki kommentteihin: www.perfectlybasics.com

Anna
Ai niin!

Onks vaikee arvata, mikä noista vaatekappaleista osu ekana omiin silmiin?

Niko_ (Ei varmistettu)

Pläkä http://www.plaeka.com/index.php?route=common/home

Uusi kotimainen (turkulainen) nettikauppa. Tasokasta linjaa sisltäen mm. Norse Projectia ja Han:a. Vielä suppea valikoima mutta kasvaa varmasti tulevaisuudessa.

Tomi
Tomi Mustikka

Anna Karhunen:

Ole hyvä Anna! Asos ja Net-a-porterin miesten versio ovat minunkin suosikkejani. COSin verkkopuljua en ole ehtinyt vielä testata, mutta nähtävästi on kehujen arvoinen!

Mindeka:

Hahah, jos nyt ei ihan kuitenkaan! ;) Perfectly Basis oli mulle tuntematon, kiitos siitä.

Anna:

Ootko ennalta-arvattava vai ennalta-arvattava?

Niko_:

Tu-han-net kiitokset! 

En ollut Pläkästä vielä kuullutkaan, mutta Norsen ja Hanin mainitseminen sai ihon kananlihalle ja pankkikortin tunnusluvut maanpakoon. Oikea meininki!
 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.