Pläkä ja universumin törkeimmät arskat

Tomi Mustikka

Ihailen tässä maailmassa ehkä eniten ihmisiä, jotka uskaltavat toteuttaa uhkarohkeimpiakin visioitaan. Sieluja, joilla on rohkeutta takki täynnä.

Sellaisia ovat Pläkän perustajat, Tommi ja Masi-Pekka. Eräs hyvän maun tunteva blogin lukija vinkkaili kahden luokanopettajan perustamsta nettikaupasta loppusyksystä ja siitä lähtien olen fiilistellyt mahdollisuutta tilata suosikkimerkkieni kledjuja Suomesta käsin.

Pläkän valikoima koostuu blogissakin useaan otteeseen vilahtaneiden pohjoismaisten suunnittelijoiden mallistoista ja edustettuina ovat niin Norse Projects, Han Kjøbenhavn kuin kotimainen Purjebägit.

Olen kuolannut Kjøbenhavnin aurinkolaseja muutaman tovin, mutta arskoja on ikävämpi tilata pitkän matkan takaa sovittamatta. Pläkässä ne kuitenkin odottivat, Timelessit rivolla kelta-mustalla värityksellä. 

Odotus päättyi pari viikkoa sitten, kun tapasin Tommin Helsingissä ja sain vihdoin lunastettua aurinkolasit itselleni. 

Kakkulat ovat peittäneet silmiä jo lukuisaan otteeseen ja pakko sanoa, että tällaiset statement-lasit ovat yksi parhaita asusteostoksiani ikinä. Räikeät pokat kiinnittävät huomiota vähän joka puolella, mutta samanaikaisesti ne piristävät sekä asua että fiilistä kiitettävällä tavalla.

Toivonkin pitkää ikää Pläkälle ja yritän väistellä tänään alkaneita välikauden alennusmyyntejä. 

Ja tässä kuvassa koetan demonstroida lasien kokoa heikosti onnistuen. Mutta ovat siis vähän snadimmat kuin Ray Banin Wayfarerit.

Share

Kommentit

Anna
Ai niin!

Ja tuolta löytää Plaekän poikien ja muiden rohkeiden tyyppien haastatteluja joulukuulta! Höhöö.

Tomi
Tomi Mustikka

Eli suunta sinne seuraavaksi, mars!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.