Rakas päiväkirja: Day One

Tomi Mustikka

Oletko tahtonut kirjoittaa päiväkirjaa, mutta päivittäinen paperille rustaaminen tuntuu hankalalta? Oletko halunnut Twitterin tai Facebookin, jonne voisit kirjoittaa tilapäivityksiä vain ja ainoastaan itsellesi?

Toiveisiisi on vastaus: Day One -päiväkirjaohjelma Macbookille ja iPhonelle.

Day One edustaa kekseliäisyyttä ja uusimman tekniikan hyödyntämistä nerokkaimmillaan. Ohjelma yhdistää perinteisen päiväkirjan rustaamisen ja Facebook-päivittelyn sujuvasti yhteen. Yhteispeli Macbookin ja iPhonen kanssa toimii saumattomasti ja oman elämän raportointi on helpompaa kuin koskaan.

Day Onen ainoa heikko puoli on sen korkea hinta. Mac-versio maksaa reilut seitsemän euroa ja iPhone-versio tulee ostaa erikseen parin euron veloituksesta. Lievästä rahastuksesta huolimatta olen ollut ostoksiini erittäin tyytyväinen. Tämän avulla on selvitetty jo muutamat writer's blockit ja päiväkirjan kirjoittaminen tuntuu ensimmäistä kertaa elämässäni luontevalta.

Ja mikä tärkeintä, Twitter-kavereiden ei enää tarvitse kestää aivan turhia ja kryptisiä tweettejä.

Kuva täältä.

Kommentit

Jyri Öhman

Ai kun on kaunis! Pitänee testailla.

Tomi
Tomi Mustikka

On kyllä nätti! Suosittelen kokeilua, vaikkapa aluksi tuolla iPhone-versiolla.

inke

Oi, kiinnostelee. Ongelmana on vain se, että mulla on käytössä kaksi läppäriä + iPhone - joutuisinko ostamaan jokaiselle ohjelman erikseen voidakseni kirjoitella eri laitteilta? :(

susa

oho. käytän moleskinen kalenteria tollaisiin pikkupäivityksiin, mutta vituttaa aina läppärillä istuessa kaivaa se jostakin esiin ja löytää vielä kynäkin. pakko varmaan ostaa!

Tomi
Tomi Mustikka

Inke: Vähän vaikuttaa siltä, että ohjelman joutuu ostamaan jokaisella masiinalle erikseen. Voihan tietysti olla, että sen voisi kerran maksettuaan ladata useampaan otteeseen App Storesta. iTuneshan toimii vähän niinku tuollaisella periaatteella?

Susa: Mulla on Moleskinen kalenterin lisäksi saman merkin muistikirja, mutta jostain syystä se on aina väärässä paikassa eikä sitä jaksa kaivaa esimerkiksi ruuhkabussissa jostain laukun pohjalta. Kännykkä on onneksi aina holleilla!

Anna
Ai niin!

TURHAT JA KRYPTISET TWEETIT ON KAIKEN A JA O. muuten mahdolliset stalkkerit kuolee tylsyyteen.

Tomi
Tomi Mustikka

Vedän vähän takaisin. Mun tweetit ovat parhaimmillaankin tylsiä ja pellejä.

Unohdin kiittää mahtavasta vinkistä. Siis...

KIITOS!!!

Tomi
Tomi Mustikka

OLE HYVÄ! :)

Kätevin ohjelma pitkään aikaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.