Reppu-Reetat, ohoi!

Tomi Mustikka

Repuista taidettiinkin saada pitempiaikainen riesa. Mutta ei se mitään, kovin olen ollut omaan rinkkaani tyytyväinen ja niskatkin todennäköisesti kiittävät, kun viinakassit saavat levätä hetken kaappien pohjalla.

Jos joltakulta Lilyläiseltä vielä puuttuu reppu, olisi Mjölkillä tarjottavanaan täydellinen valioyksilö nimeltään Lars. Ruskeaa nahkaa, kestävän näköistä kangasta kaikissa maailman väreissä ja kirpeä reilun 300 dollarin hinta. Löytyykö ketään riittävän epätoivoista?

Olisin ikionnellinen, jos kaikki Kånkenit muuttuisivat taianomaisesti näihin. Katukuva siistiytyisi huomattavissa määrin.

Lopuksi lupaan: 1) kokeilla kollaasien kasaamista 2) spämmätä lisää Mjölkistä. Paljon.

Kuvat täältä.

Share

Kommentit

Anna
Ai niin!

"Olisin ikionnellinen, jos kaikki Kånkenit muuttuisivat taianomaisesti näihin."

TAI MIHIN TAHANSA MUUHUN REPPUUN. Kånkenit edustaa kaikkea raivostuttavaa. Kaksinaismoralistista ekoelämää, reipasta retkimieltä (keskellä vilkasta kaupunkielämää........), ja mukatahatonta runotyttöilyä. YÄK. Ruissin tavoitteena oli laskea jokainen Kånken, joka tuli vastaan. Kun sunnuntaina näin yhdellä vilkaisulla kolme, luovutin.

Tomi
Tomi Mustikka

Tässä Anna siis ehdotti kaikille avoimuutta henkivää ja erittäin kilpailuhenkistä peliä Flow'ta varten. Etkä tarvitse muuta kuin valppaat silmät ja mahdollisen erotuomarin, jos epäilet kaverisi olevan vilppimestari tai liian humalassa.

Ja mikä parasta, tähän kisaan voivat osallistua aivan kaikki!

Hipsteribingo is so 2010 and late - Kånken-spottailu niin tätä päivää!

Anna
Ai niin!

Voisko Mjölk sponssata palkinnon tähän skabaan?

Tomi
Tomi Mustikka

Eiköhän, jos oikein kiltisti pyytäisi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.