Tuliaiset

Tomi Mustikka

Viimeinen Lontoota käsittelevä postaus olisi tässä. Kaupungin kaupat on nyt käyty läpi ja katumuodin virtauksiin sukellettu, joten taitaa on varmasti ihan viisasta esitellä lopuksi, millaista materiaa matkalta tarttui mukaan.

Lähdin reissuun sillä ajatuksella, että matkalaukussa tulee olla paluumatkalla joko keltainen tai vahakankainen takki. Ja niinhän siinä kävi, että Barbourin klassikkorotsi (1) löytyi lopulta eräästä vintage-liikkeestä. Käytetyllä takilla oli edelleen melkoisesti hintaa, mutta verrattuna Suomen hintoihin säästin sievoisen summan.

Worlandin jämäkkä t-paita (2) on meikäläisen panos paisley-trendiin. Tyylipuhdas kuvio toistuu rintataskun lisäksi myös hihoissa, mikäli niitä käärii kerran tai pari.

Alkuperäinen suunnitelmani oli ostaa Folkin avainnauha (3) jo viime jouluna, mutta en ikinä päässyt nettikauppan kassalle asti. Ehkä reissun käytännöllisin ostos, sillä avaimet eivät ole kadonneet vielä kertaakaan reissun jälkeen, mikä on krooniselle unohtelijalle pienoinen ihme. 

Olisin voinut ostaa Mujista lähes koko valikoiman, mutta lopulta paperikassiin päätyi pari tuoksukynttilää ja maailman paras penaali (4). Repun pohjalla pyörineet lempparikynät pääsivät arvoiseensa talteen.

Samaan penaaliin päätyi myös Monoclesta ostettu kuulakärkikynä (5), jota olen ihaillut joka päivä vähintään pari tuntia. Ja joo, saa ihmetellä, miksi joku esittelee kynää blogissaan, mutta minkäs fanipoika itselleen voi.

Lontoo oli nyt totta vie tässä ja tällä hetkellä meikä tuulettaa sille, että onnistuin kuluttamaan kerrankin järkevästi jossain maailman kolkassa. 

Mitä bändejä lontoolaiset kuuntelevat just nyt? Se selviää Echoesista

Share

Kommentit

Eero (Ei varmistettu)

Niin siis kuulakärkikynä- vai Monocle-fanipoika? :)

Vaikka kynän esittely ei epäuskoista naureskelua yllekirjoittaneessa aiheuttanutkaan, niin ehkä vieläkin enemmän olisi esitellyksi ansainnut tulla ko. putiikin käsin kirjoitettu, folioinnilla viimeisteltyyn, mustaan pahvikuoreen suljettava ostokuitti; yhtä aikaa melko älytön ja älyttömän hieno yksityiskohta.

Tomi
Tomi Mustikka

Hahah, nyt kun asiasta mainitsit, niin taidan olla molempia! 

Monoclen asiakaspalvelu ansaitsisi totta vie oman postauksensa. Kuittiseremonia oli livenä miltei mykistävää katseltavaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.