Tyyli-idoli: Frank Carter

Tomi Mustikka

Kaikki kunnia Amy Winehouselle ja hänen musiikilleen, mutta omalla kohdallani kaikkein kovin kolaus Ison-Britannian musiikkirintamalle kävi Frank Carterin jättäydyttyä pois Gallowsin kelkasta taiteellisten erimielisyyksien vuoksi.

Omalle kuvitteeliselle inspiroivien ihmisten listalle Carter sijoittuisi kovin korkealle. Gallowsin rytistellessä omintakeisella hardcorellaan brittimedioiden tietoisuuteen 2000-luvun jälkimmäisellä puoliskolla, oma musiikkimakuni lähti rytisten viisikon viitoittamaan suuntaan.

Vaikutteille alttiina 15 vuoden iässä kauttaaltaan tatuoitu bändi iskostui omien silmien väliin ja oli omiaan synnyttämään kipinän ihotaiteeseen. Carterin kokoelma oli nimittäin jo bändin aloittaessa maailman coolein ja samaa voisi sanoa vieläkin.

Kuvassa näkyvä rintaa koristava kaksipäinen kotka on ehkä hienoin näkemäni tatuointi koskaan ikinä. 

Gallowsia ei kuitenkaan Carterin lähdön jälkeen kuopata kokonaan, sillä bändi aikoo jatkaa kolmannen levynsä äänityksiä. Entinen keulakuva panostaa entistä enemmän veljensä kanssa perustamaan Pure Loveen ja tatuoi samalla The Austin Tattoossa.

Ja jälki näyttää pirun hyvältä:

Levätköön Frank Carterin johtama Gallows rauhassa.

Kuvat tämä Tumblr + 2 ja 4

Kommentit

au au au (Ei varmistettu)

Pystyn vain miettimään KUINKA PALJON NOI KAULATATSKAT ON SATTUNEET!?

Tomi
Tomi Mustikka

Hahah, varmaan ihan liikaa? Oma kipukynnykseni ei varmasti kestäisi moista hakkaamista.

nitroglycerine (Ei varmistettu)

Gallows ei oo kauheen erikoinen, mut herra varjele mikä mies! :P~

Ja kaulatatskat on ihan järettömän tyylikkäitä, etenki kun en kurkistelee napitetun kauluspaidan alta. Siis tietenki tyylikkäät kaulatatskat.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.