Tyylitaitureiden takapihalla

Tomi Mustikka

En tiedä teistä, mutta selailen nykyisin entistä harvemmin katutyylejä taltioivia sivstoja. Kliiniset ja ehkä sieluttomat kokoelmat ovat tippuneet kirjainmerkeistä yksi toisensa jälkeen.

Täydellisten ihmisten ja virheettömien asujen tulva alkoi nopeasti puuduttaa. Lopulta tarinat tyylitaitureiden taustalla alkoivat kiinnostaa enemmän kuin yksikään viikossa eletty trendi.

Olin jo menettämässä toivoni, kunnes saavuin Bill Gentlen takapihalle.

Vuodesta 2008 lähtien sivustoaan rakentanut valokuvaaja tahtoi taltioida kiinnostavien ihmisten tyylejä ja vaikutteita alun perin omalla pihallaan. Kuviot kasvoivat isommaksi ja Gentle on valokuvannut muiden muassa Opening Ceremonyn ja Steven Alanin mallistoja. 

Tavallisista ihmisistä kertovat kuvasarjat ovat silti sivuston parasta antia. Lyhyet haastattelut antavat juuri sopivasti taustatukea vaihteleville tyyleille. 

Meistä kukaan on tuskin pukeutumisensa suhteen täysin trendien tai senhetkisten inspiraation lähteiden kerrostuma. Ja siitä on myös Backyard Billin teoksissa kyse.

All photos © Backyard Bill

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Sympaattisia tyyppejä, noista otan mieluummin minäkin inspistä. - Ville

Tomi
Tomi Mustikka

Jes! Siistiä, että muutkin ovat samalla aaltopituudella. 

Kyllä hymyilyttää, kun tutkailee Billin sivustoa, koska oi, estetiikan tajua. Kiehtova projekti, tarvii palata varmasti muutamaankin otteeseen tuonne. Kiitti tästä!

Tomi
Tomi Mustikka

Jep, silmät ihan oikeasti lepäävät näitä kuvia katsellessa. Eipä kestä, eiköhän sivusto kestä aikaa ja kulutusta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.