Uusi nettikauppa miehille: Togs + Clogs

Tomi Mustikka

Olen paatunut nettishoppailija. Vaatteita ostan Suomen maaperältä tuskin koskaan ja levyjäkin nykyään aniharvoin.

Netissä shoppailu on vain niin äärettömän vaivatonta. Valikoima on suurempi, ostoksiaan voi pähkäillä tunnin sekä toisenkin, eivätkä shoppailussa rasitu kuin pelkät istumalihakset ja sormenpäät.

Siksi kierränkin jokaiset nettikaupat lähes viikottain läpi. Ehdottomia suosikkeja ovat Asos, Endclothing ja Caliroots, josta itse asiassa juuri tänään soitettiin ja pahoiteltiin tuotteen koon loppumista sekä tarjottiin isompaa tilalle.

Ruotsalainen herrasmies langan päässä vakuutteli omien kokemustensa pohjalta, että m-koko ei ole kauheasti sen isompi kuin s. Mutta rahatkin saisi totta kai takaisin. Ei tällaiseen asiakaspalveluun törmää Suomessa?

Togs + Clogs on syyskuussa avautuva lisä miesten vaatteita tarjoavien nettikauppojen maailmaan. Puoti tarjoilee vain ja ainoastaan parhaimpia merkkejä Folkista New Balanceen ja kirsikkana kakun päällä vintage-kelloja (<3), taidetta ja kirjoja.

Täydellinen konsepti täydellisillä vaatemerkeillä. Tarkkailkaahan siis syyskuussa tätä sivua.

Kommenttilaatikkoon voit kertoa omat lempikauppasi netissä! Suosituksia kaivataan aina.

Kommentit

Aurora Pöntinen

outnet.com, revolveclothing.com, openingceremony.us, lagarconne.com... onhan näitä :) poikaystävän suosikkeja on myös Trés bien shop (http://www.tresbienshop.net/), mutta nämä varmaan jo tiesitkin. Oma ehdoton suosikkini on tietty vielä eBay.com ;)

Tomi
Tomi Mustikka

Kiitti Aurora, Revolve olikin mulle aivan tuntematon. Vaikuttaa törkeän hyvältä! :)

Millonkohan mäkin uskaltaisin tilata eBaystä ensimmmäisen kerran..? Vähän nimittän jännittää, että jäisin siihen ekan kerran jälkeen liian pahasti koukkuun.

Aurora Pöntinen

Kiva, että joku uusi löytyi! Ja hah, eBayhyn jää koukkuun, sieltä löytää ihan kaikkea! Mua ei oo jännittänyt siinä muu kuin luottokorttitietojen levittely, mutta Paypal hoitaa sen ja takaa kaiketi maksutkin (ainakin osittain joissain tapauksissa) :)

Juhani (Ei varmistettu)

Mäkään en oo uskaltanu tohon eBayhyn kovin paljon perehtyä vielä. Mutta toi Calirootsin asiakaspalvelu kuulostaa aika uskomattomalta - ootko varma ettet vain oo muodostunut niin luottoasiakkaaksi et ne haluu pitää susta hyvää huolta? :D

Tomi
Tomi Mustikka

Aurora:

Ehkä munkin pitäisi sitten kokeilla ihan rohkeasti! Rahan liikuttelu tuntemattomille ihmisille on tietysti vähän arveluttavaa, mutta ehkäpä Paypal tosiaan hoitaa hommansa hyvin.

Juhani:

Hahah, no ehkä mua voisi tosiaankin vakioasiakkaaksikin kutsua... Mutta uskon, että kyseinen menettely on heille ihan normaalia! Nettikauppojen aatelia joka tapauksessa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.