Uusi tyyliraamattu: Port

Tomi Mustikka

 

Harvemmin sitä saa rytmihäiriöitä Akateemisessa kirjakaupassa.

Olen elänyt jo pitkään siinä uskossa, että GQ:ta ja Fantastic Mania tasokkaampia miestenlehtiä ei voi enää tehdä. Kuinka väärässä olinkaan.

"Port seems to be spearheading the new direction of what was once called the magazine, and what might shortly require a new name", Douglas Coupland.

Viime vuoden maaliskuussa lanseerattu Port-lehti on mykistävä nide. Lontoolaisen Dan Crowen johtama julkaisu keskittyy samaan, mihin edellä mainitut lehdetkin, mutta näyttää kaiken aivan erilaisessa valossa.

Ostin lehden noin kuusi tuntia sitten ja olen tähän mennessä hypistellyt sitä käsissäni hetki toisensa jälkeen. Portin ulkoasu hivelee verkkokalvoja, paperi tuoksuu paremmalle ja editorialit saavat haukkomaan henkeä.

Itse artikkeleihin en ole vielä edes päässyt, mutta aiheet vaikuttavat sen verran mielenkiintoisilta, että ne eivät voi olla paskoja.

"Port is madness, I say, mad, mad, mad...", August Kleinzahler, Poetry Editor, Port.

Niin, olen täysin samaa mieltä. Ja jotta varmasti uskoisitte, laitan perään muutaman Photo boothilla otetun kuvan. Olen kadottanut kamerani muistikortinlukijan tai lainaten kaveriani, olen unohtanut, minne olen sen laittanut.

Laadusta on varmaankin turha pahoitella.

Port: The Magazine For Men, Akateeminen kirjakauppa, fiksuiten tuhlatut 12,30 € ikinä.

Lisää sisältöä löydät lehden nettisivuilta.

Kuva täältä

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.