Vaihtoehtoja Givenchylle

Tomi Mustikka

Lupasin itselleni vähän liikoja. Päätin pääsykoekevään kriittisimmillä hetkillä ostaa Givenchyn digiprintatun t-paidan, mikäli koulupaikka napsahtaisi omalle kohdalleni.

Koulu alkaa ensi syksynä (tuuletuksia!), mutta paratiisipaidat saavat luvan odottaa vielä muutaman hetken uutta omistajaansa. Vuokran suuruisen summan sijoittaminen t-paitaan ei ole muuta kuin älytöntä.

Mutta onneksi vaihtoehtoja löytyy niin ketjuliikkeistä kuin pienempienkin merkkien valikoimista. 

Zara oli muiden muassa väsäillyt Givenchyn printeistä omat versionsa. Paidat näyttävät törkeiltä kopioilta, mutta paremman puutteessa olisin kyllä kelpuuttanut.

Niitä ei vain löytynyt mistään: ei Helsingistä, ei Tukholmasta, eikä Berliinistä. Olenko sattunut liikkeisiin erittäin paskaan aikaan vai onko kukaan muukaan nähnyt t-paitoja vaaterekeissä?

Brittiläisen Katie Earyn digiprintti-valikoima lähentelee enemmän Christopher Kanen maailmoja. Takuuvarmoja katseenkääntäjiä, moiset villieläimet.  

Ja pakko se kai on vielä mainita, että Givenchyn t-paidat ovat alennuksessa Mr. Porterissa. Ostakaa ne pois, ettei mun tarvitse enää sortua.

Kuvat 1, 2, 3, 4 ja 5

Kommentit

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Ja pakko kai on mainita, että ONNEA!

TeemuBling

Paljon onnea koulupaikasta! :)

Tomi
Tomi Mustikka

Kiitos kovasti Kati ja Teemu! Saa nähdä, mitä yliopisto sanoo.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.