Väliaika

Tomi Mustikka

Meikäläinen on just nyt pirun laiska ja ajatuksetkin kiitävät aivan jossain muualla, joten tässä sama ilmoitus, joka näkyi eilen Echoesissa.

Elämän realiteetit ovat pyyhkineet meikäläisellä lattiaa viime viikkoina. 

Päivät rynnivät eteenpäin sitä vauhtia, että aika ei riitä tällä hetkellä pääsykoekirjan lisäksi bloggaamiselle. Säästän viimeiset vapaa-ajan rippeet paljon mielummin johonkin tärkeämpään, kuten kavereihin ja nukkumiseen.

Kirjoittaminen jäänee siis muutamaksi hetkeksi tauolle ja blogit heräävät henkiin taas, kun aika tuntuu sopivalta.

Odotan vain sitä hetkeä, kun alla olevat biisit soivat taustalla ja meikä istuu terassilla shortsit jalassa ja aurinkolasit nokalla. Varmana siitä, että olen antanut kaikkeni ja yrittänyt parhaani.

Aukesivat koulun ovet tai eivät.Share

Kommentit

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Tsemppiä pääsykokeisiin, toivottavasti koulun ovet aukeaa!

Tomi
Tomi Mustikka

Kiitos Kati! :)

eveliina
Kult!

Tsemppiä, tsemppiä - you can do it!

Tomi
Tomi Mustikka

Kiitti Eveliina, voitontahto on ainakin kova!

leni. (Ei varmistettu)

samaa sanon mä: tsemppiä!! vaikka kirjan/kirjojen kanssa ahdistaiskin ja sosiaalinen elämä ois olematonta, niin kyl se sit hyvältä tuntuu kun on kaikkensa antanut ja toivottavasti sen paksun kirjekuoren kotiinsa saanut:) (vaikka välillä kyllä miettii, et oliko se kaiken arvoista: sosiaalinen elämä on edelleen ollut minimissä kandia vääntäessä ja koko ajan stressaa joku asia ja rahat loppuu jnejne.. mut on opiskelu vaan niin kivaakin sen hetken kun sitä kestää:)) Ja parempi sun ja sun musamakus ois myös palata blogien pariin jossain vaiheessa!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuu jo takaisin!

Tomi
Tomi Mustikka

Minä tulen! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.