YouTuben unelmatehdas

Tomi Mustikka

Olipa kerran kaksi fanaattista Nicki Minajin ihailijaa: Sophia Grace ja Rosie. Tytöt pitivät naisräppäristä niin paljon, että päätyivät lopulta esittämään YouTubeen oman versionsa Super Bassista. 

Video keräsi alle kuukauden aikana lähes kahdeksan miljoonaa katsojaa ja lopulta Isoon-Britanniaan saapui kirje tulla vierailulle Ellen Denegeresin tykö.

Small talkailtuaan Ellenin kanssa pinkeissä prinsessamekoissaan ja esitettyään repertuaarinsa ykkösbiisin tytöt kokivat elämänsä yllätyksen. Katsokaa noita reaktiota.

Vierailu päättyi tietysti siihen, kun likat pääsivät vetämään lempikappaleensa yhdessä idolinsa kanssa.

Ja kaikki tämä tapahtui alle kuukaudessa. Melkoista.

Share

Kommentit

Anna
Ai niin!

I-HA-NA.

Tomi
Tomi Mustikka

Noista videoista tulee niin hyvä mieli, ettei mitään rajaa! 

Mäki alan rehaa tolla lailla seuraavan kerran, kun nään jonkun staran jossain.

asdasdasdeeeas3 (Ei varmistettu)

AIVAN MIELETÖNTÄ. :D Kiitos tästä!

Tuulee tuulee

Aivan mahtavaa katsottavaa, ja siis toi tyttöhän on ihan mielettömän lahjakas ja taitava! Myös todella hienoa, että nykypäivän pikkutytöille alkaa olla jo aikamoinen repertuaari naispuolisia esikuvia - jopa räppäreitä. :) Siitä se lähtee!

Ja on kyllä todella kertakaikkiaan hyvän mielen pätkiä. :)

Tomi
Tomi Mustikka

asdasdasdeeeas3:

Ole hyvä! :)

Am:

Sophia on kyllä mielettömän musikaalinen tenava! Ja kyseinen esimerkki laannuttaa mielestäni kansakunnan moraalista paniikkia vähäpukeisia naisia, tissejä ja perseitä sisältävien musiikkivideoiden vaikutuksista lapsiin.

Kuten tokalta videolta näkyy, tytöt poimivat Super Bassin videolta pinkin värin, prinsessavaatteet ja itse pääasian eli musiikin. Kuten sanoit, vähäpukeinen räppärikin voi tosiaan olla esikuva pienemmillekin tytöille ilman, että he alkavat kulkea kaduilla pelkissä narunpätkissä.

Kiva, kun tykkäsit! :)

Tuulee tuulee

Joo, hyvä pointti! Lapsi kuitenkin aika luonnostaan skippaa ne viestit, joita ei ymmärrä. Ja jos nyt vielä tästä esikuva-teemasta jatketaan niin oikeasti väliä on sillä, että tässä se (olkoonkin vähäpukeinen, no niin on satukirjojen prinsessoillakin korsetit...) nainen on pääosassa, ei huonekalu tai koriste. Semmoiseen pikkutytön pitää samaistua!

(Vähän meni nyt kommentti sivuraiteille, on vaan niin herkullinen aihe... :) Noi videot on toki rehdisti vaan mahtavan söpöä katsottavaa ilman näitä lisäpohdintojakin!)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.