Evil Twin Sanguinem Aurantiaco

Evil Twinin veriappelsiiniolut käytiin nopeasti läpi edellisessä Lahtikko Radion lähetyksessä, mutta koska te ette kuitenkaan ole sitä kuunnelleet, niin kirjoitetaan muutama rivi aiheesta. Ja hieman myös aiheen vierestä, sillä olisi kiva kuulla keinoja, joilla saisin juuri sinut kuuntelemaan radiota, livenä tai podcastina. Ottaisin siis mieluusti teiltä lukijoilta ideoita vastaan, että miten Lahtikko Radio voisi kasvaa ja parantaa otteitaan. Toki jos se on mielestäsi kusista paskaa, niin senkin saa sanoa. Kommenttikenttä, sähköposti, Instagram ja perse ovat auki. Kiitos.

Niin, se itse aihe, olut. Evil Twin on tylsähkö panimo, jota jostain syystä hehkutetaan siellä ja sun täällä. En vaan ymmärrä, eikä Sanguinem Aurantiaco muuta asian laitaa. Joo, ihan kivoja oluita panimo puskee paikka paikoin pihalle ja ihan kiva seiska miikka se tämäkin oli, mutta ei sen enempää.

Hapanta, on. Suolaista, on. Luulin Goseksi, mutta Sour Ale seisoo tölkin kyljessä sekä Ratebeerissä. Selvä homma. Veriappelsiiniä tai oikeastaan mitään muutakaan hedelmää en löytänyt. Tai no, hieman nahistumaan päässyttä sitruunaa ehkä. Ohuen vetistä, suoraviivaisen tylsää ja yksitoikkoisen hapanta litkua, joka maksaa reilu 4€/0,33l.  

Share

Kommentit

vapari (Ei varmistettu)

Muutama juttu siististi ja tylsästi numeroituna:
1) Evil Twin ei ole tylsä panimo. Loppuu tuo paskanjauhanta.
2) Sarquaienmeme.... on tylsä olut, ehkä tämä poikkeus vaan vahvistaa säännön, että Evil Twin on laadukas panimo. Täten pyydän, että panimosta kirjoittaessasi vaihdat adjektiivin tylsä adjektiiviin laadukas. Tai en pyydä, vaadin.
3) Lahtikko radio on aika hyvä tällaisenaan. Ehkä enemmän saisi olutmessiaat jalkautua tavallisen kuolevaisen pariin (heh), niin kuin teitte Tuopin ääressä -tyypin kanssa pubirundin merkeissä. Toki ihan mielenkiintoisia nämä on ollut kaikki, kuin myös MoonTV:lle tehdyt tuotokset.

Ettäs ei muuta kuin lisää tavaraa eetteriin!

Bönthor

Numerot on kivoja. Evil Twin ei, heh. 

1. Ei lopu.

2. En vaihda.

3. Kiitos paljon palautteesta. Itse asiassa noita jalkautumisia on suunnitteilla vielä tälle syksylle. Tai noh, piti tehä jo kesällä. Pitäs vaan hieman enemmän suunnitella noita sessioita, ettei ihan lonkalta vedettäs. Puhetta ollu Tonttila-Möysä-rundista seuraavaksi. Ja niin, äänityslaitteiden laadukkuus on yllättävän tärkeää noissa, jääny jokunen sessio julkasematta, ku jälki ollu liian käppää.

Kommentoi