Imperial Stout ja mystisyyden musta huntu pt. II

Klup klup, taas sitä tuli ajauduttua syvään ja synkkään päätyyn, jota olutharrastajat myös päihtymykseksi kutsuvat. Nyt minulla oli kuitenkin muutama vaihtoehto, että mikä tämä arvion alla oleva Imperial Stout voisi olla, toisin kuin ykkösosassa. Vinkkinä voisin antaa, että se on musta ja suomalainen. Ja kuten ykkösversiossakin, niin myös nyt julkaisen muistiinpanot sellaisenaan.

”vittu mä vihaan äiäkultuuria. Mutta kIng diamond ja imperial stout makkaramamunakkaan kera on kyllä melko miähekästä. Noh, samapa tuo, jone Nikulahan oli Juoni Hynynen toisesa mailmansodassa. miltei kuymmenen prossaa, jotenkin epäilyttävän markjainen, marjanpoimijoiden stautti. Hapanta kahvia tumma sukklaata, ohutta, jos joisin hultoamokahvia, niin tältö sevarmaan maistusi. Ihan jees, mutta ei ÄIÄlle nyt kelpaaa, pliisu ja tuoreena ollu parempi."

Hemmetti! Lifestyleblogeissahan kilpailut ovat kaikki kaikessa ja varmasti yksi tärkeimmistä lukijahoukuttimista, joten miksei Bönthöö bönthöö hyppäisi mukaan bandwagoniin. Tehdään niin, että viestikenttään oikein vastanneiden kesken (”oikeita” vaihtoehtoja on kolme) arvotaan. Jotain. Vaikkapa Lahtikko-olutzine kotiin postitettuna, eli yllekirjoittaneen pikkuhousuja ei tarvitse odotella - tai noh, jos kauniisti pyytää. Osallistukaa tai älkää. Aikaa perjantai-iltaan asti.

Share

Kommentit

Bönthor

Kiitos kaikille vastanneille.

Kommentoi