Joo/Han Half the Man

Helsinkiläinen Joo/Han on tuttu kotipanimo Instagramin kautta, mutta tuotteitaan en ollut päässyt vielä maistamaan. Onneksi on kuitenkin ”kavereita korkeilla palleilla”, sillä Pien-pomo kiikutti Lahen-reissullaan pullollisen Half the Man -olutta periferian alkoholisoituneimmalle blogistille testattavaksi. Kiitos.

Pien-Erkki on muuten huomisen Lahtikko Radion vieraana, eli korvat auki kahdeksalta.  

Half the Manista ei juuri infoja herunut: tyylikkään mustavalkoisessa etiketissä seisoi tuotteen nimi sekä "DDH Simcoe & Mosaic Pale Ale, 5,9%". Siinäpä se. Tai no, kun oikein silmiä siristi, niin lasin läpi pystyi näkemään, että sameaa tavaraa on pullo täynnä. Unelmat ja toiveet sinkoutuivat oitis kohti itärannikon tropiikkia, jossa tytöt ovat uhkean hedelmällisiä ja miehillä cocktail housujen taskussa. ”Welcome to my jungle”, kuten Keskisen Vesa asian ilmaisi. Kiitin kutsusta ja Vesan silmäpussit räpylöinä sukelsin kohti tuntematonta, kohti Joo/Hanin eksotiikkaa.

”On se hemmetti vermontilaista”, tuumasin itsekseni, kun erittäin samea olut kaatui lasiin. Iho oli kananlihalla, olut hedelmänlihalla. Itse asiassa siinä ja siinä, että appelsiinituoremehumaisuus olisi lirvahtanut viemärivedeksi. Onneksi ei.

Tuoksu… Voi saatana! Nyt oli sen sortin käryt, että heikompia hirvittäisi. Vaikka räppihommissa westside on SE juttu, niin pakko myöntää, että itäpuolen mehustelu on tehnyt taas IPAsta itselleni relevantin oluttyylin. Tämä siis suomalaisia ”karamelli-ipoja” aivan liikaa viime vuosina juoneen hipsterin näkövinkkelistä.

Maku ei pettänyt, se sama irstaana hikoileva hedelmätarha antautui alastomana nauttijansa käytettäväksi. ”Mulle saa tehä ihan mitä vaan”, huomasin karjuvani ananasrengas peniksen ympärille viritettynä ja limeteistä kasaan parsitut geishakuulat pyllyssä. Tiistai-illan kuume nousi ja vartalo värisi värivalojen loisteessa hamuten vielä yhtä annosta. LISÄÄ!

Lisää katkeroa? Ihan rotupuhdas NEAPA Half the Man ei ollut, sillä lopussa kuristavat katkerot levittäytyivät kurkun päälle öljymäisenä elämän eliksiirinä. Vielä siis viimeinen voitelu ja vartaloni oli valmis peiteltäväksi.

 

Share

Kommentoi