Kimmo Kinnusen isän Jorma

Uhosin joku hetki sitten Olutoppaan foorumilla, että "uuden" Metron tiloihin ilmestynyt Jorma käydään tutkimassa ja raporttia pusketaan eetteriin. Noh, näin tehtiin ja tulos on tässä.

Tiskin takana oli tuttu kaunotar, joka kertoi, että pienpanimo-oluen kanssa tällä kippolalla on yhtä vähän tekemistä kuin... Niin, kuin millä tahansa muulla Mastokaupungin "olutravintolalla". Radbrew-hana oli poissa ja tilalla silkkaa bulkkia. Kylmäkaapista löytyi samoja nimikkeitä, jotka jo Metron loppuaikana sieltä kurkistelivat. Henkilökunnan mukaan niitä samoja pullojahan ne olivatkin. Onnea vaan esim. ipojen tilaajille. Ja kun "kräftit" kaapista loppuvat, uusia ei ole tulossa tilalle.

Musiikkipuolella tarjontaa tulee olemaan karaoken ja live-esiintymisien saralla. Mm. kuvassakin näkyvä Travis Bicle, eli Pillumagneetti, eli Petri Nygård tulee huumorinaurattamaan kansaa syksyn pimeyden keskellä. Onnea musiikin ystäville myös.

Joku Jorma Jormassa. Westmalle ei ole muuten kovin mielenkiintoinen panimo, ihan vaan muistutukseksi itselleni seuraavaa kertaa varten.

Suomalaiseen makuun räätälöity karaokebaari, halpa tuoppi ja vasara = Darwin-palkinto on jo jaettu.

Diskoteekki. Onneksemme karaokea ei kyseisenä iltana ollut tarjolla. Tai olisi varmasti ollut, mutta olimme alakerran ainoat asiakkaat, joten...

"Hei Jorma, mä laitan nää minimalistiset valot tähän keskelle pöytää". "Mainio idea, Jorma, nehän sopivat siihen täydellisesti, sillä tokkopa kukaan haluaa istua tuossa pubin parhaassa pöydässä.  

Seppo-kabinetti. Olutoppaan pikkujouluthan järjestetään täällä kuulemma vuosina 2016-2088.

Let's we drinking.

Share

Kommentit

Betonya (Ei varmistettu)

Meanwhile in Kouvola: Hanoissa Nönnön Chaga Stouttia, Tigerstadin Saisonia, Thöörnbridgin Jaipuria, Malmgåårdin protoa, Plevnan siideriä, vähän Urkkia, Kozelia, Erdingeriä ja kavereita. Kaapissa Mikkeller rakasteli Finchin kanssa synnyttäen Vaspin kautta vähän Evil Twiniä. Parit Sierra Nevadat, Lagunitakset ja muut nevöhööd panimot ei meiltä, mutta muualta. Lahti on kuollut, eläköön Kouvola.. Yhtälö on ratkaisematon

Bönthor

Kiitos kommentista. Kuulostatte tutulta, mutten millään keksi, että mistä, heh. Kouvola kiihottaisi, varsinkin Betony, ehkä hyö kutsuisivat minut joskus paikalle?

Kommentoi