Kinn and Juice

Bönthöö bönthöö

Long time no see. Pitkästä aikaa tällä porukalla palaveeraus Bryggassa, tai ylipäätään missään. Ehkä tossa loppuvuodesta kehtaa jotain jo kertoakin, eikä tarvitse enää olla cock tease. Noh, oli tapaaminen mitä tahansa, niin se tapahtui pubissa ja siellä oli uusia oluita tarjolla. Kinn on Norjasta ja se on käppäinen panimo. En edes jaksa tarkastaa, että monennet kinnit olivat lasissa, koska ihan sama.

Kinn / CAP Don’t Mention the Hops: Kollabo sai kunnian aloittaa session. Alussa ihan kivaa sitrusta, ehkä jopa trooppisempaa hedelmäedustajaa, mutta sitten… "German-style IPA" lukee kuvaus, käppästail-APA tuntuu kuvatus. Loppulasi silkkaa vettä ja oljenkortta, eikä oikein mistään tule mitään. 5,5% tuntuu low alcohol-tason vesitykseltä.

Kinn Plyr: Sama panimo, vielä huonompi olut. Itseasiassa niin kehno belgiklooni (dubbeli), että jopa nauratti. Marjaa, liimaa, moi Tarja, viinaa… Tylsähkö tyyli, epäkelpo edustaja. Viinaista (7%), silti vetistä. Kova suoritus.

Beavertown Gamma Ray: Tämä on kaikkea sitä, mitä Don’t Mention the Hops ei ole. Maistuva humalmehu.

Jälkilöylyt: Juttelin viereisessä pöydässä istuneen puolitutun neidin kanssa palaverin jälkeen ja kyselin hieman Bryggan uudistuneesta ilmeestä. Alla muokkaamattomia sitaatteja ”huolestuneelta kansalaiselta”.  

”Peilit vessoihin, ja nopeesti sittenkin. Miten kukaan laittaa meikkiä täällä!”

”Parantunut joo, muttei silti viihtyisä. Mitä ihmeen roskia täällä roikkuu katossa?”

”Mustat seinät pois, ei tää mikään yökerho ole. Vaaleempaa ja kotoisampaa, olutpubipersoonaa.”

 

Share

Kommentoi