Lahen Ajat: Puhutaan nyt kuitenkin Lahdesta

http://www.lahenajat.fi/

"Lahen Ajat on poliittisesti, uskonnollisesti, aatteellisesti ja taloudellisesti kumartelematon, Lahden seudusta inspiroituva verkkomedia, joka yhdistää laadukkaasti ja nykyaikaisesti tekstin, kuvan, videon ja äänen saman nimikkeen alle.
Paikallisuus on julkaisussa ajava voima, muttei mikään alleviivattu ainoa totuus.
Lahen Aikojen tarkoituksena on tuottaa kiinnostavaa ja viihteellistä sisältöä siten, että se palvelisi kuluttajia asuin- tai syntymäpaikkaan katsomatta.
Lahen Ajat ei ole uutismedia, eikä se pyri olemaan ”pikku-sanomalehti”, vaan se tekee tärkeää paikalliskulttuuria keskittymällä tallentamaan paikallisia tarinoita kaikkien saataville.

Lahen Aikojen pyrkimyksenä on toimia tulevaisuudessa yhteisöä vahvistavana ilmiönä ja olla osaltaan rakentamassa positiivista lahtelaista kaupunkikulttuuria. Tarkoittaen, että jokainen voi halutessaan tarjota ideoitaan ja sisältöjään julkaistavaksi. Koska sisältö halutaan kuitenkin pitää laadukkaana, eettisesti ja laillisesti sopivana, yhtenäisen linjan mukaisena sekä puolueettomana, toimitetaan lehteä tiiviin toimituskunnan ja vastaavan toimittajan valvomina.
Jutuissa käsiteltäviä aihealueita ei kuitenkaan haluta sen enempää rajata. Toki Lahteen, lahtelaisuuteen tai lahtelaisia kiinnostaviin asioihin niiden pitää jollain tavoin liittyä."

Lahen Ajat on nyt siis auki, löydät sen osoitteesta: http://www.lahenajat.fi/. Miten Teemu Lahtinen yksityishenkilönä tai Bönthöö bönthöö blogina sitten liittyy tähän kaikkeen? Ensinnäkin, minut lisättiin "vahingossa" Lahen Aikojen toimituskuntaan, eli toisin sanoen puijattiin osaksi sitä. En kuitenkaan kanna kaunaa, pelkästään vastuuni. Blogi on myös osa verkkolehden virallista rosteria ja juttuja tullaan julkaisemaan ristiin rastiin aiheen osuessa kohdilleen. Suhteemme on siis vähintäänkin ystävällinen. Viimeisimpänä, mutta vähäisimpänä aloitan kirjoittamaan aviisiin Raflaa vaa -juttusarjaa, jossa tutustun "Lahen sekä lähialueiden ravintolamaailmaan ilmaisen ruoan pilke silmäkulmassa". Raflaa vaa ilmestyy ainakin näin alkuun kerran kuukaudessa ja ensimmäisen osan kohteena on Bönthöö bönthöön lukijoille jo hyvinkin tuttu Ravintola Tehdas. Juttu ilmestyy loppiaisena, eli ensi perjantaina kannattaa linkin toivossa takoa F5:sta kuin Absurdah'n rumpali tuplia: ihan kyrpänä. 

http://www.lahenajat.fi/

Share

Kommentoi