Lahtikko Radio – Brooklynista Kotikadulle

Se on kesä ny... Tai ainakin kesäkuu. Lahtikko Radio kirmaa laitumille arvovaltaisten vieraiden kera, sillä tämän illan (ke 07.06.17) lähetyksessä ääneen pääsevät Ohrana Krouvi Panimon monissa olutliemissä keitetty ravintolapäällikkö Joonas Ylänne sekä Amanda Tala, joka ennakkotiedoista poiketen ei enää toimi Brooklyn Breweryn härmän osaston brand ambassadorina. Miten Joonas on päätynyt uunituoreen panimoravintolan päällystöhommiin ja onko Amandan ura jatkunut oluen parissa? Näihin kysymyksiin saat todennäköisesti vastauksen tänään LiMu Radion aalloilta kasista eteenpäin. Olutta toki löytyy ja musiikki on auringon polttamien punaniskojen inspiroimana silkkaa tico ticoa. Mitä hemmettiä se sitten ikinä tarkoittaakaan.

Kuule: http://www.limuradio.fi/ | http://tunein.com/radio/LiMu-Radio-s212918/

Viritä siis vastaanottimesi valmiuteen tänään kahdeksalta tai nappaa podcast heti tuoreeltaan perjantaina (09.06.17) Bönthöö bönthöö -blogista, Lahen Ajat -verkkolehdestä, Olutoppaan foorumilta tai YouTubesta. Linkit löydät Lahtikko Media -laatikon sisältä, tuosta oikealta.

HUOM! Lahtikko Radio lepää heinäkuun, mutta palaamme entistä ehompina eetteriin elokuussa. Syksylle on jo pari kovan luokan vierasta mielessä, mutta palataan lomien jälkeen niihin ja moniin muihin asioihin. 

---

Lahtikko Radion tarjoaa Ravintola Tehdas. Ruokaa, pienpanimo-oluita sekä yön iloa Orimattilan Kehräämöllä.

http://www.ravintolatehdas.fi/

https://www.facebook.com/RavintolaTehdas/

http://www.pictaram.com/user/ravintolatehdas/3235203754

Share

Kommentoi