Lahtikko Radio – Humaloves Pien

Ostaisitko näiltä tyypeiltä olutta? Pääsiäisen ja vapun via dolorosat ovat päättyneet umpikujaan, joten tänään (ke 03.05.17) on hyvä aika avata tasuri ja virittäytyä LiMu Radion taajuuksille kahdeksalta. Lahtikko Radion kevätlähetykseen saapuu arvovaltaisia vieraita Helsingistä: Espoon uuden Pien-kaupan myymälävastaava Hanna Montonen sekä Humalove-mustalaispanimon kaupparatsu Jukka Forsberg. Ohjelmassa kuullaan myös HBF:ssä taltioitu Pien-haastattelu.

Kuuntele tänään kahdeksalta tai podcastina heti seuraavana perjantaina.*

Kuule: http://www.limuradio.fi/ | http://tunein.com/radio/LiMu-Radio-s212918/

Pari edellistä lähetystä on tanssattu mustien rytmien siivittämänä, mutta tänä iltana musiikki on pelkästään mustaa. Laidasta laitaan, mutta silkkaa örinää: black, death, grind, sludge… Juomapolitiikka on itselleni vielä täysi mysteeri, mutta eiköhän vieraiden sekä juontajien kapsäkeissä taas jokunen olutpullo studioon kantaudu.  

*Olemme kuulleet teitä, eli toukokuun lähetyksestä lähtien podcastit ilmestyvät heti seuraavana perjantaina eetteriin. Jos et siis ehdi kuuntelemaan lähetystä livenä, niin odottavan aika lyheni juuri viikolla. Podcastit löydät tästä blogista, Lahen Ajat -verkkomediasta, Olutoppaan foorumilta sekä nyt myös Lahtikon YouTube-kanavalta. Linkit tuossa oikealla. 

Lahtikko Radion tarjoaa Ravintola Tehdas. Ruokaa, pienpanimo-oluita sekä yön iloa Orimattilan Kehräämöllä.

http://www.ravintolatehdas.fi/

https://www.facebook.com/RavintolaTehdas/

http://www.pictaram.com/user/ravintolatehdas/3235203754

Share

Kommentoi