Lahtikko Radio – Level 11: Autotallista stadionille?

Kuun ensimmäinen keskiviikko tarkoittaa taas Lahtikko Radion lähetystä. Totutusti klo 20:00 siis mennään ja tullaan LiMu Radion eetteriin. Kuuntele tuoreeltaan livenä tai sitten podcastina ensi viikon perjantaina.

Kuule: http://www.limuradio.fi/ | http://tunein.com/radio/LiMu-Radio-s212918/

Huhtikuun vieraina helsinkiläisen Level 11 -kotipanimokollektiivin perustajajäsenet, Mikko Laitinen sekä Oskari Sundtsröm, joiden kanssa pohditaan mm. miten kellareista noustaan kaupalliselle tasolle, vai noustaanko, mikä mättää kotimaisessa olutkentässä, miten tehdä hyvää NEIPAa tai miten sen voi pilata ja paljon muuta. Oluet ja vastaanottimet auki siis kahdeksalta. 

Illan musiikista vastaa taas juontajaparini Samuli, joten rytmi tulee olemaan mustaa ja bassot painavia. Juomapuolella toki Level 11 -tuotteita, mutta eiköhän siellä taas jotain omankin varaston herkkuja tissutella.

HUOM! Lahtikko Radio on siirtynyt Lahen Ajat -verkkomedian suojelukseen ja tästä eteenpäin lähetysten podcastit julkaistaan aina seuraavan viikon perjantaina. Linkit Lahen Aikoihin löytyvät tuosta oikealla olevasta palkista, ja toki blogiinkin ilmestyy vanhaan malliin aina erillinen postaus aiheesta. Kuten myös Olutoppaan foorumille. 

Lahtikko Radion tarjoaa Ravintola Tehdas. Ruokaa, pienpanimo-oluita sekä yön iloa Orimattilan Kehräämöllä.

http://www.ravintolatehdas.fi/

https://www.facebook.com/RavintolaTehdas/

http://www.pictaram.com/user/ravintolatehdas/3235203754

Share

Kommentoi