Lahtikko Radio: SOPP Lahti (podcast)

PODCAST: https://soundcloud.com/user-60900229/lahtikko-radio-sopp-lahti-podcast

Lahtikko on toden totta tehnyt olutkulttuurista taas vaarallista, sillä tämä Suuret oluet, pienet panimot -podcast piti ilmestyä SoundCloudin lisäksi myös YouTubessa, mutta ”computer said no”. Ilmeisesti Radbrew-Patrikin kanssa käyty keskustelu homosaation eteenpäin viemisestä oli liikaa palvelun herkille sensoreille, sillä jotain loukkaavuudesta viestissä uhottiin. Onko YouTube siis homofoobinen, kun ei anna tunkea sisäänsä Don of Wastelandin kaikissa sateenkaaren väreissä kimmeltelevää ja mahtipontisena kohti taivaita kurottelevaa sarvea? Kai se on pakko uskoa, koska internetissä niin lukee. Lahtikko ja sen läheisyydessä toimivat tahot haluavat vielä erikseen lähettää kaikille seksismiä, rasismia yms. tukeville uuvateille viestin: haistakaapa vaikka pitkä paska.   

Homoilun lisäksi muisteltiin värikästä kasarilapsuutta Liipolan betonilla Iso-Kallan Pasi Pelkosen kanssa, ja noukittiin yleisöstä Tour de Francesta juuri kotiutunut tyyliniekka Jussi-Pekka Hakkarainen, joka rullasi kylmää faktatietoa pöytään kuin kokenut konkari. Hemmetin hyviä vieraita kaikki, joten alun pienet tekniset ongelmat unohtuivat samoin tein. Äänimaailma tosin jäi nyt kokonaisuutena hieman kaikuisaksi, mutta sitä ei saatu ikinä kunnolla korjattua. Laittakaa siis ainakin alkuun äänet suht hiljaiselle.

Nöyrä kiitos SOPPille tästä vuodesta, nähdään seuraavaksi Helsingissä, jossa Lahtikko on mukana printtimedian muodossa. Vähintään yhtä iso ja nöyrä kiitos vieraille, Lahen Ajoille, LiMu Radiolle sekä Mikrozufelle yhteistyöstä ja tämän kaiken mahdollistamisesta. Eternal hails!  

PODCAST: https://soundcloud.com/user-60900229/lahtikko-radio-sopp-lahti-podcast

 

Share

Kommentoi