Lahtikko-zine #2 - Uuteen nousuun

Bönthöö bönthöö

"Me tulemme taas". Lahtikko-zinen toinen numero ilmestyy perjantaina 28.10. Virallinen ulostulo tapahtuu OlutExpossa, Helsingin Kaapelitehtaalla, jossa olemme päivystämässä koko päivän Hiisin ja Moestue & Caskin yhteistiskillä. Lehdellä on ennakkotiedoista poiketen hintaa 4€/polettia ja kaupanpäällisiksi vielä Lahtikko-lasinalunen. Myös erittäin rajoitettu erä Lahtikko -t-paitoja on myynnissä hintaan 12€/polettia, be quick or be dead.

Lahtikko #2 sisältää totutusti tiukkaa faktaa ja silkkaa hölyn pölyä, oluesta sekä sen ympäriltä. Lahti-teema jäi ensimmäisen numeron myötä historiaan ja kakkosessa ääneen pääsevät mm. kaksikymppinen One Pint Pub, Panimo Hiisin markkinamies, Suomen top1 brittipopbändi Club De Lay sekä monet muut.

Viikonlopun aikana Lahtikkoa on ostettavissa myös Lahen Puodista sekä Helsingin Pien-myymälästä ja sen voi käydä lukemassa esim. Stadin Panimon baarissa tai One Pint Pubissa. Seuraavalla viikolla lehti leviää Lahen ja Helsingin lisäksi myös ainakin Turkuun sekä Tampereelle. Niistä kuitenkin lisäinfoa blogissa ensi viikon aikana.

Teemu Lahtinen, päätoimittaja
bonthoobonthoo@gmail.com

Lahtikko-zine on Suomen ensimmäinen ja ainoa olutzine, jonka päämäränä on tehdä olutkulttuurista taas vaarallista.

 

Share

Kommentoi