Level 11 Electric Melon

Electric Melon on Level 11 -olutkollektiivin Mikko Laitisen soolokeitto, joka tehtailtiin alun perin ystäväpariskunnan häitä kostuttamaan. Etiketissä on mainittu Levelin lisäksi myös mystinen Further, joka ainakin Arden mukaan on nykyään osa L11-porukkaa. Onko sillä mitään väliä? Tai yhtään millään?

Electric Melonia tituleerataan etiketissä simppelisti Pale Aleksi, mutta Laitisen mukaan NE-alkuliite ei ole mitenkään kaukaa haettua. Hän tosin vielä vinkkasi, että kannattaa pyöräyttää pulloa ennen kaatamista, niin saa sameutta mukaan.  Näin näitä markkinoidaan, heh. Oluessa on 6,4%, mallaspohjassa ”uusienglantilaisille” tyypillistä kauraa ja humalacocktailissa taasen Warrioria (katkerona), Hull Melonia sekä Mosaicia (aromina sekä kuivana).

Oliko se sitten NEAPAa? Kyllä ja ei. Sameahkoa olutta lasiin kaatui, varsinkin pienen pyöräytyksen jälkeen. Tuoksu oli kuitenkin enemmän Jam Master Jay kuin Juicy J: hedelmämehumainen tuoreus ei yksinkertaisesti riittänyt divaanilla elosteluun, vaan ikä oli pelkkiä numeroita hillopurkin kyljessä. Suuhun päästyäänkään Electric Melon ei sähköistänyt eroottista tunnelmaa täyteen lataukseensa, vaan olin jo täysin kypsä tilanteeseen. Trooppisen eteeriset humalaöljyt levittäytyivät kyllä uhkeavartaloisen kaunottaren osaavien käsien kautta hopsterin kiimasta värisevälle ruumiille, mutta tosi rakkaus ei vaan jaksanut odottaa. ”I like 'em young”.

Share

Kommentoi