Ota Olut! Espoossa 24.09.

Varoitus! Seuraava teksti sisältää silkkaa mainostusta. En ole itse millään tavalla mukana tapahtuman järjestelytoimikunnassa, mutta asiakkaan ominaisuudessa varmasti paikalla.

Espoossa järjestetään syyskuun lopussa mielenkiintoinen olutfestivaali, kun Ota Olut! valtaa Otaniemen Urban Millin lauantaina 24.09. Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevan One Pint Pubin sekä Otaniemen opiskelijoiden Jalostajat -kollektiivin yhteistyön tuloksena syntynyt tapahtuma on tiettävästi ensimmäinen laatuaan Espoossa - jos ei laske The Gallows Birdin erinäisiä festiviteettejä. Ovet aukeavat klo 13:00 ja varsinaista sisäänpääsymaksua ei ole, vaan kolmen euron arvoinen lasipantti toimii pääsylippuja. Lähtiessäsi voit ottaa lasin mukaasi tai palauttaa sen ja saada kaksi euroa takaisin. Kätevää ja edullista.

Ota Olut! kerää saman katon alle kolmetoista panimoa, niin Suomesta kuin Virostakin. Vaat ja Lehe uusimpina kiinnityksinään. Oluita on tarjolla lähemmäs kolmekymmentä, joista osa varta vasten festivaaleille tehtyjä; Tankerin lakkaoluesta 8-bit Brewingin Jaloviina-portteriin sekä West Coast IPAan. Pieniä eriä, suuria makuja. Oluen lisäksi tarjolla myös siidereitä, paneelikeskustelua sekä musiikkia. Katso mukana olevat panimot sekä juhlallisuuksien aikataulut tapahtuman kotisivuilta, linkki alla.

Osoite: Betonimiehenkuja 3D 02150 Espoo (Kaltaisilleni maalaisille ohje: Helsingistä päin tultaessa esim. Kampista lähtevä bussi numero 103 ajaa reittinsä läheltä juhlapaikkaa. Otakallion pysäkillä ulos autosta, kävelytietä parisataa metriä ja olet saapunut Betonimiehenkujalle.)

Aukiolo: 13:00-23:00

Facebook: http://www.facebook.com/events/1822820427947357/

Kotisivut: http://www.otaolut.fi

Sähköposti: info@otaolut.fi

Twitter: @otaolut

Share

Kommentoi