Panimo HIMA Päivi IPA (8%)

Panimo HIMAn namedroppailu jatkuu, mutta nyt hyvinkin perinteisissä suomitunnelmissa. Onko tämä kotipanimon uusilla laitteilla kasaan keitelty olut sitten IPA nimeltä Päivi vai jotain aivan muuta?

Sanovat, että ”riskei on otettava”, mutten silti halunnut kaataa olutta lasiin, sillä olin ottanut Arden ja Sysilän arviot Päivin pyllypissamaisesta ulkonäöstä tosissaan. Pullo sai siis toimia tällä kertaa tarjoiluastiana ja hyisen uimapyrähdyksen jälkeen sopi jotenkin kuvaan ryystää IPA alas koruttomasti, ilman sen suurempia rituaaleja.

http://arijuntunen.blogspot.fi/2017/07/hima-paivi-ipa.html

http://ulkohuone.blogspot.fi/2017/07/hima-ipa-nimelta-paivi.html

Tuoksu oli taas kerran mintissä, tikissä ja jiirissä. Kunnon sekahedelmäpommi, sellainen käry, jonka Citran ja Simcoen käyttäjät tunnistavat vaikka unissaan. Maku kuitenkin kyykkäsi miltei samoin tein kuin Bull ”Jari” Mentula: vahvasti ja vakuuttavasti, mutta lopussa hiivainen hiki valui pullonsuusta nauttijansa rinnuksille. Hedelmäsalaattia ja rahkaa treenin päätteeksi, mutta suihku taisi unohtua. Onko Päivi Mentulan opein naama sitruunan syöneen näköisenä treenaava tuhti täti vai vaan hiivatulehduksesta kärsivä alkoholisti? Tämä analogia rypistyi kasaan kuin Bullin päänahka, joten eiköhän taputella homma pakettiin ja hyökätä seuraavaan juoman kimppuun.

 

Share

Kommentoi